Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ "SHOCK PRICE- COOL EDITION" ΒΡΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Ο Δήμος Τρίπολης μαζί με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ομοσπονδία επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, οργανώνουν την χειμερινή έκδοση της ΝΥΧΤΑΣ… SHOCK PRICE.
Πιο συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά, για μια Νύχτα… Shock Price «cool edition»!!!!
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλεί επαγγελματίες και πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση. «Η προηγούμενη επιτυχία οφείλεται σε όλους μας και με ενισχυμένη τη διάθεση και την επιθυμία όλων μπορούμε και πάλι να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλά και η Τρίπολη να αποτελέσει για άλλη μία φορά πόλο έλξης επισκεπτών» αναφέρει Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

ΞΕΚΙΝΆ Η 2Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά τη μεγάλη  επιτυχία της 1ης  Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που υλοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Τρίπολη.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2019 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες
Έναρξη της 2ης Σειράς Αρκαδίας: 16 Μαρτίου 2018.

ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΈΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Ένα μεγάλο μουσικό γεγονός, με την μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και νέων καλλιτεχνών: Στυλιανό Λεγάκη, Θοδωρή Φέρη και η δική μας Τριπολίτισσα Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, και την 7μελή ορχήστρα τους, θα απολαύσουμε στον χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στο χώρο δεξιώσεων «SUNSET» (περιοχή Νέου Καρδαρά), το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ.
Τιμή Πρόσκλησης: 30€ (περιλαμβάνεται πλήρες μενού, ελεύθερη κατανάλωση εμφιαλωμένου κρασιού ΠΟΠ Μαντινείας, αναψυκτικών και μία φιάλη ποτού ανά τραπέζι).
Προσκλήσεις διατίθενται στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21) όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΣΥΣΤΑΣΕΩΝ - ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ 2017 ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΜΗ
Τη συνεχιζόμενη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας επιβεβαιώνουν τα απολογιστικά στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) σχετικά με τις συστάσεις και διαγραφές επιχειρήσεων στο σύνολο της επικράτειας το 2017.Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης του Γενικού Εμπορικού Μητρώου, ο αριθμός των συστάσεων νέων επιχειρήσεων έχει αυξηθεί αισθητά. Συγκεκριμένα, το 2017 ιδρύθηκαν 30.103 επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια άνοδο της τάξεως του 6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Αντιθέτως, οι διαγραφές εταιρειών από το Γ.Ε.ΜΗ. κατά το ίδιο χρονικό διάστημα μειώθηκαν κατά 22%.Την πιο αξιοσημείωτη άνοδο σημείωσαν οι συστάσεις Ετερόρρυθμων Εταιρειών (αύξηση κατά 43%) και Ιδιωτικών Κεφαλαιουχικών Εταιρειών (αύξηση κατά 42%).

ΟΑΕΔ: ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 15.000 ΑΝΕΡΓΩΝ
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, εγκρίθηκε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ και αναμένεται να προκηρυχθεί μέσα στους επόμενους μήνες.
Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόσληψη 15.000 άνεργων νέων ηλικίας 18-29 ετών σε νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης του ιδιωτικού και κοινωνικού τομέα της οικονομίας και η απασχόλησή τους για διάστημα τουλάχιστον 15 μηνών. Οι περισσότερες θέσεις του προγράμματος προορίζονται για άνεργους πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έως 29 ετών.
Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: