Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΣΦΙΠ- Τίμησαν την Ερμιονίδα της καρδιάς τους…

Ο πρόεδρος του ΣΦΙΠ κ. Τζώρτζης Παπαναστασίου

Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα  αποπνέουσα αλληλεγγύη και πρωτίστως αγάπη για το Πορτοχέλι "της Καρδιάς τους" αλλά και για την Ερμιονίδα εν γένει, ο Σύλλογος Φίλων Πορτοχελιού (ΣΦΙΠ) πραγματοποίησε προσφάτως, την χειμερινή του συνεστίαση σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων.
Στην ανωτέρω απολύτως επιτυχημένη εκδήλωση με κύριο σκοπό την σύσφιγξη σχέσεων μεταξύ των μελών του συγκεκριμένου Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου, παραβρέθηκαν 130 άτομα και τοπικοί θεσμικοί παράγοντες, όπως ο αεικίνητος Πάτερ Πολυχρόνης και ο Πάτερ Νεκτάριος της εκκλησίας του Πορτοχελιού, ενώ παρούσα ήταν και η κ. Ζιζή Σφυρή-σύζυγος του Δημάρχου Ερμιονίδας.
Κατά την διάρκεια της πετυχημένης εορτής, ο  δραστήριος πρόεδρος του ΣΦΙΠ Τζώρτζης Παπαναστασίου αναφέρθηκε στις πολυσχιδείς δράσεις του  Συλλόγου, που χάριν και στη  σημαντική δωρεά της εταιρείας «Μότορ-Όιλ» εφέτος κόντρα στους χαλεπούς καιρούς,  χρήζουν ιδιαίτερης μνείας.
Τα μέλη του ΣΦΙΠ κατά τη διάρκεια της χειμερινής τους συνεστίασης
Επί της ουσίας, μέσω του Συλλόγου  Φίλων Πορτοχελίου το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου έτυχε για πολλοστή φορά επισκευής  ασθενοφόρων αλλά και της  αγοράς νέων ελαστικών για τα εν λόγω  οχήματα, επίσης με νέα λάστιχα επιχειρούν και τα «Πυροσβεστικά» του καθ’ ύλιν αρμοδίου Κλιμακίου που στεγάζεται στο Κρανίδι, ενώ ανακαινίστηκε η εκκλησία του Πορτοχελίου, δόθηκαν χρηματικά ποσά στον ΘΟΕ για την άρτια διοργάνωση καλλιτεχνικών δρώμενων, όπως και για την διεξαγωγή του καθιερωμένου περίφημου «Φεστιβάλ Μάνεση», σε αθλητικές διοργανώσεις (Σκι και Night Run),  καθώς και σε τοπικά σχολεία,  συνολικού ύψους 35.000€.
                                                                                                                                                                                                                                                                ΚΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: