Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτεκνοι δίνουν τα παιδιά τους για υιοθεσία

Με μία δραματική κίνηση υψηλού συμβολισμού, οι τρίτεκνοι δείχνουν στην κοινωνία το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν στην ανατροφή των παιδιών τους, μετά την άθλια εξαπάτησή τους από τις κυβερνήσεις της μνημονιακής περιόδου.
Απευθυνόμενοι στους θεσμικά κορυφαίους του πολιτεύματος της χώρας, (Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Βουλής), καταθέτουν προς αυτούς αίτημα αποδοχής υιοθεσίας των παιδιών τους.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «εμείς λόγω των αποφάσεών σας φτάσαμε στο σημείο να αδυνατούμε να θρέψουμε και να μορφώσουμε τα παιδιά μας, ενώ εσείς με τις επιχορηγήσεις που ψηφίσατε, υπέρ σας, στηρίζετε πολύ ικανοποιητικά τους θεσμικούς σας ρόλους.
Διαβάστε την επιστολή των τριτέκνων όπου διατυπώνουν το αίτημα υιοθεσίας των παιδιών τους από τους οικονομικά ισχυρούς παράγοντες της πολιτείας.
ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ
Οι κατωτέρω γονείς τελέσαµε γάµο, µε απώτερη επιθυµία και ευχή να αποκτήσουµε τέκνα µε σκοπό τη δημιουργία µίας ισορροπημένης οικογένειας. Με την βοήθεια του Θεού η επιθυμία μας κατέστη δυνατή και αποκτήσαμε τρία τέκνα. Δυστυχώς όμως, λόγω της πρωτοφανούς δυσμενούς οικονομικής κρίσεως, της ανεργίας, της σκληρότατης και άδικης αντιμετώπισης της Πολιτείας και ειδικότερα της Κυβερνήσεως τα τελευταία χρόνια κατά των οικογενειών με τρία τέκνα, έχουμε οδηγηθεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση  και να αδυνατούμε να στηρίξουμε τα τέκνα μας και να τους παρέξουμε τα βασικά και στοιχειώδη για την επιβίωσή τους ως ανθρώπινες οντότητες πρωτίστως αλλά και την αναγκαία στήριξή τους για μόρφωση και αξιοπρεπή Παίδευση ώστε γίνουν σωστά μέλη της ελληνικής κοινωνίας συνεισφέροντας και αυτοί με την σειρά τους στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, στην Πατρίδα μας.
Και επειδή, εξ όσων είμασθε σε θέση να γνωρίζουμε, οι επιχορηγήσεις του προϋπολογισμού του Κράτους που πρόσφατα ψηφίσθηκε,  στηρίζουν, παρά την οικονομική κρίση, σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τους θεσμούς του Ανωτάτου Άρχοντος, του συνόλου των μελών της Κυβερνήσεως, του Προέδρου και των μελών της Βουλής των Ελλήνων.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ
Να αποδεχθείτε την προσωρινή υιοθεσία των ανηλίκων τέκνων μας:
μέχρις ότου, αποκτήσουμε, ως οικογένεια την αναγκαία οικονομική ευχέρεια και η Πολιτεία εν τη πράξει ενσκήψει στα σοβαρότατα προβλήματα των οικογενειών με παιδιά και να είναι κοντά τους και όχι απέναντί τους,
μέχρις ότου, αποφασίσει η Κυβέρνηση να στηρίξει και όχι να διώκει το υγιές κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας που ήταν και θα είναι η οικογένεια με παιδιά,
μέχρις ότου, η Κυβέρνηση ασχοληθεί με το μέλλον των Ελλήνων, της Ελλάδος, όπου η υπογεννητικότητα και η γήρανση, μαζί με την πρωτοφανή αφαίμαξη και αυτού του ελαχίστου εισοδήματος που έχει μείνει από τις αλλεπάλληλες επιδρομές στους μισθούς και συντάξεις των οικογενειών με πολλά παιδιά(τρία και άνω) καθώς και με τους πλειστηριασμούς των κατοικιών μας και την φορολόγηση αγροκτημάτων.
Δεν είμασθε σε θέση να προσδιορίσουμε το χρονικό διάστημα της προσωρινής υιοθεσία των τέκνων μας εκ μέρους σας διότι είναι άγνωστες οι προθέσεις της ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
ΠΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, (ΑΡΘΡΟ 21) να στηρίξει την οικογένεια με παιδιά και μάλιστα με πολλά παιδιά (τρία και άνω).
Έχουμε σώας τας φρένας, δεν διωκόμεθα και δεν έχουμε καταδικασθεί για κανένα ποινικό ή ηθικό αδίκημα, συντρέχουν εκ του νόμου και του Συντάγματος όλες οι προϋποθέσεις υιοθεσίας και διαθέτουμε όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για να προβούµε στην υιοθεσία, που  με πόνο ψυχής παρακαλούμε να αποδεχθείτε το αίτημα μας.

     Οι Γονείς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: