Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο Κασιδιάρης «έδωσε τον Μπαλτάκο» από του βήματος της Βουλής

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Άρθρο του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου
Βγήκανε όλα τα ΜΜΕ και λένε: «Απίστευτος διάλογος του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη».
Όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι δημοσιογραφούντες, άλλοι για λόγους συμφέροντος, άλλοι για λόγους φόβου και άλλοι για λόγους ιδεοληψίας, αποκρύπτουν την αλήθεια και παριστάνουν τους έκπληκτους.
Υπάρχει κάποιος από αυτούς που να μην καταλαβαίνει ότι οι διώξεις κατά των ανθρώπων της Χρυσής Αυγής είναι στημένες;
Υπάρχει κάποιος από αυτούς που να μη γνωρίζει ότι όλα όσα είπε ο Μπαλτάκος είναι αλήθεια;
Υπάρχει κάποιος από αυτούς που παριστάνουν τους έκπληκτους ή τους αγανακτισμένους, για να εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος ή όφελος κάποιων αφεντικών το φάγωμα του Μπαλτάκου (άμεσο αποτέλεσμα) και την αποδυνάμωση του Σαμαρά (έμμεσο αποτέλεσμα); Υπάρχει κάποιος από αυτούς που να μην επιδιώκει την καταδίκη


σε σιωπή όσων είχαν εθνικιστικές καταβολές και ευρίσκονται στις παρυφές της εξουσίας; Υπάρχει κάποιος από αυτούς, τους δήθεν έκπληκτους, που να μην επιδιώξει από εδώ και πέρα την ασύδοτη προπαγάνδα υπέρ κάθε παγκοσμιοποιημένης σαβουροϊδέας;
Τάκης Μπαλτάκος
-Ποιος θα αντιδράσει σήμερα για το νόμο που επιτρέπει «κάθε ομάδα από 300 ισλαμιστές να ανοίγουν όσα τζαμιά θέλουν στην Ελλάδα».
-Ποιος θα αντιδράσει σήμερα στην απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες;
-Ποιος θα αντιδράσει σήμερα στο νέο σχέδιο Ανάν;
-Ποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον του Σαμαρά θα τολμήσουν να του ξαναπούν αλήθειες που δεν θα συμβαδίζουν με όσα η αριστερή πολιτιστική κυριαρχία και τα παγκοσμιοποιημένα ΜΜΕ επιτάσσουν;

Πολύ κακή υπηρεσία πρόσφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο κόμμα του και στις ιδέες που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί.
Παγίδεψε και κάρφωσε έναν Εθνικιστή με παρελθόν και τόλμη. Εξουδετέρωσε έναν αντικομμουνιστή και συμπαραστάτη των λαϊκών μαζών.
Έκοψε τον δρόμο και την επιρροή άλλων Εθνικιστών που έχουν ιστορία και μυαλό και που με αντίξοες συνθήκες και πολύ κόπο προσπαθούσαν να περισώσουν τον πυρήνα της ύπαρξης της Ελλάδας.
Και να πεις πως άξιζε ο σκοπός για τον οποίο το έκανε… να μην αρθεί η ασυλία κάποιων παλληκαράδων Χρυσαυγητών.
Και να πεις πως βγήκε κάποιο κομματικό κέρδος από αυτό… να αποδειχθεί ότι τους δίκαζαν αδίκως.
Και να πεις πως ήταν κίνηση που οδηγούσε σε απαξία και πτώση το κόμμα των πολιτικών κομμάτων… που το έχει κάνει μόνο του το σύστημα, καθώς σαπίζει μέρα με την μέρα.
Η πολιτική παράνοια δεν κρύβεται πίσω από μια δήθεν πολιτική καθαρότητα. Η πολιτική μικρότητα δεν οδηγεί στην πολιτική κορυφή. Η πολιτική εξόντωση Εθνικιστών, που δεν υποτάσσονται σε ένα «ανέκδοτο της ιστορίας», από τους διάφορους τέως Εθνικοσοσιαλιστές και νυν… όψιμους Εθνικιστές, τελικά έχει ως αποτέλεσμα να πριονίζεται το κλαδί κάθε μαϊμούς που ανέβηκε να φάει μια μπανάνα και τώρα θα πέσει κάτω, μένοντας και σωματικά ανάπηρη.
Δεν φορούσε κουκούλα ο Ηλίας Κασιδιάρης όταν «έδωσε τον Μπαλτάκο ψυχρά». Τον έδωσε από του βήματος της Βουλής… έχοντας μεταμορφωθεί και αυτός σε βουλευτή που μάχεται για το κόμμα του και το συμφέρον του και όχι για την ιδεολογία του και την Πατρίδα του.

Υ.Γ. Το κείμενο αυτό γράφτηκε χωρίς δεύτερη ανάγνωση και με πιθανολόγηση των διαφόρων συνεπειών του.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ να τα βλέπεις Δάκογλου που τους υποστήριζες κι ας έλεγες πως δεν είσαι δικός τους.

Ανώνυμος είπε...

H είδηση είναι ο Κασιδιάρης είχε αδελφικές σχέσεις με τον Μπρατάκο.
και η Χρυση Αυγή με την Σαμαρική Νέα Δημοκρατία.Τώρα γιατι βγήκε αυτό τώρα ;
Μαλλον είναι η ισχυροποίηση του Κασιδιάρη και η εξόντωση του πυρήνα της παλιάς ΧΑ.
Ο Μπρατάκος παραιτήθhκε και φεύγει απλά απο το προσκήνιο
Για αυτο άλλωστε δεν προφυλακίστηκε ο Κασιδιάρης.
Για να γίνει η μετάβαση σε μια πιο συμβατική ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα ήταν πιο σωστό κ. Δάκογλου να κρατήσετε ουδετερότητα και να μη κατηγορείτε τον Κασιδιάρη;

Ανώνυμος είπε...

Δάκογλου κάποτε πρόδωσες το ΕΝΕΚ για την πολυαγαπημένη σου ΝΔούλα, μου φαίνεται πολύ λογικό να κράζεις τη Χρυσή Αυγή επειδή τους ξεφτίλισε! Άντε γεια!
Κ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.39
Δε ξέρω αν θα σου απαντησει ο κ. Δακογλου αλλά να ξέρεις πως τον αδικεις. Ηταν ο δημιουργός και η ψυχη του ΕΝΕΚ. Μακαρι να ηταν ακόμα πολιτικά ενεργος.
Ενας παλιος ΕΝΕΚΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου Δάκογλου.Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

οξω ρε νούμερα!έκλεισαν τα νυχτερινά μαγαζιά απο την κρίση και το είδατε ξαφνικά βουλευτές και υπερασπιστές των φτωχών!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Κ.Κ.
Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι η απόφαση στήριξης της Ν.Δ. ήταν συλλογική δηλαδή ψηφίστηκε κατά το 4ο Συνέδριο του ΕΝΕΚ από το πλήθος των εθνικιστών ακριβώς γιατί ήταν θέμα στρατηγικής την εποχή εκείνη να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία γιατί όσο παρέμενε, αποτελούσε την μόνιμη δικαιολογία στο στόμα των ψηφοφόρων της ΝΔ να μην ψηφίζουν άλλο κόμμα εκτός από την ΝΔ. Μάλιστα εισηγητής της πρότασης που τέθηκε σε ψηφοφορία, ήταν ο Γιάννης Σχοινάς σημερινός υποψήφιος με τον Κασιδιάρη και την ΧΑ στην Αθήνα. Δεν αποφάσισε ο Δάκογλου αλλά ΟΛΟΙ Βέβαια την καραμέλα της προδοσίας και της λάσπης την έχετε εύκολη. Μια ζωή Μιχαλολιάκηδες, Καψάληδες, Μιχαλόπουλοι πήξαμε.
ΥΓ1
Απορώ με την ψυχραιμία σου Πολύδωρε
ΥΓ2 Και εγώ διαφώνησα με την απόφαση στήριξης
πάντα ΕΝΕΚίτης

Ανώνυμος είπε...

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το άρθρο-σχόλιο του Δάκογλου. Είναι γνωστό το μίσος του και κυρίως η ζήλεια του για τον Μιχαλολιάκο και την Χ.Α. Καληνύχτα κ. Δάκογλου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν υπάρχει κανένας που να υπερασπιστεί τον Κασιδιάρη με πολιτικά επιχειρήματα; Μόνο χαρακτηρισμούς ξέρετε να κάνετε; Καλά σας λένε ούγκα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που ξέραμε οι εθνικιστές τόσα χρόνια τώρα απλά αποδεικνύεται. Ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτούνταν από την Νέα Δημοκρατία και ο ρόλος της ήταν να βάζει εμπόδια στο αληθινό εθνικιστικό κίνημα, κάτι που έκανε χρόνια τώρα όταν λοιδορούσε τους εθνικιστές. Το ότι αυτοπροσδιορίζονταν ως "εθνικιστές" οι εθνικοσοσιαλιστές ήταν στάχτη στα μάτια. Ο Μπαλτάκος προφανώς αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο συνεργασίας, χρηματοδότησης και διαχείρισης της παρακρατικής Χρυσής Αυγής. Από που κι ως που είχανε τόσα κολιτιλίκια και κολεγιές με τον Μπαλτάκο; Απλά τώρα χάσανε οι ΝΔκράτες τον έλεγχο της(αφού χόρτασε η ψείρα βγήκε στον γιακά) και ο πονηρός Κασιδιάρης αφού έδωσε τους προχθεσινούς συναγωνιστές του (μεταξύ και τον οδηγό Τραγάκη) έριξε και τον μπαλαντέρ Μπαλτάκου για να αποφύγει την φυλακή..Τα σκατά τώρα που τα σκαλίσανε θα βγάλουν πολλές μυρουδιές η Χρυσή Αυγή ήταν δεδομένο ότι θα κάνει την βρώμικη δουλειά. ΌΠως έχει ο Κασιδιάρης βίντεο με τον συνδετικό κρίκο του χρηματοδότη του, σίγουρα έχει και ο χρηματοδότης στοιχεία. Ετοιμαστείτε για πολύ μπόχα και σαπίλα.
'Οχι τίποτε άλλο τζάμπα το χειροφίλημα στην Μπακογιάννη...(?)
Νίκος Παπαδόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Και η υπόκληση στον Παπούλια. Για να μην ξεχνάμε.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω για όσα γράφει ο κ. Δάκογλου για την απαράδεκτη επιλογή Κασιδιάρη "να δώσει" τον εθνικιστή Μπαλτάκο και να κάψει ένα αξιόλογο πτριώτη.
Δε θα συμφωνήσω όμως με τους σχολιαστές που ειρωνεύονται και κατηγορούν τον φυλακισμένο Νίκο Μιχαλολιάκο.
Τους πεσμένους, δεν τους κτυπούν.

Ανώνυμος είπε...

Κανέναν εθνικιστή ή "αγνό πατριώτη" δεν έδωσε ή έκαψε ο Κασιδιάρης. Ένα τσιράκι-τσάτσος του Σαμαρά ήταν που και ο ίδιος ομολόγησε ότι ήταν σε διατεταγμένη αποστολή να μαζέψει τα πρόβατα στο μαντρίτης ΝΔ και να εξαπατήσει για πολλοστή φορά τον κόσμο. Απλά πράγματα που κ ένα μικρό παιδί τα καταλαβαίνει. Δάκογλου σε έχουμε καταλάβει από καιρό τι ρόλο βαράς, συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω ρε παιδιά τι γίνεται εδώ.
Ο Μπαλτάκος ήταν ο μόνος από το περιβάλλον Σαμαρά που συνομιλούσε με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές. Όλοι οι άλλοι τους είχαν χεσμένους.
Ο Μπαλτάκος ήταν ο άνθρωπος που, λόγω της θέσης του δίπλα στο Σαμαρά πήγαιναν και του ζητούσαν κρυφά από τον κόσμο προσωπικά ρουσφέτια όπως να μη τους αφαιρεθεί η αστυνομική συνοδεία κ.α.
Ο Μπαλτάκος ήταν αυτός που υποστήριζε ότι δεν πρέπει να ποινικοποιηθεί η διαμάχη με τη Χρυσή Αυγή και ..... ο Κασιδιάρης κάρφωσε ότι έκανε όλα αυτά, με αποτέλεσμα την εκδίωξη Μπαλτάκου.
Είμαστε καλά ή κάπου έχουμε λασκάρει;

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε χαφιέδες ήσασταν πάντα οι Χρυσαυγίτες...Είναι το κομματικό σπόρ σας. Έτσι δώσατε τον Περίανδρο, έτσι τον Κουσουμβρή έτσι τον Ζαφειρόπουλο που όταν ήταν και αυτός στην Χρυσή Αυγή έδωσε τα πιτσιρίκια που κάνανε ντου στο κανάλι στη Θεσσαλονίκη και χάθηκαν πολλά παιδιά αγωνιστές και πέρασαν στην αυτονομία. Φροντίσατε να ρίξετε και παραμονές των εκλογών την ιστοσελίδα σας σβήνοντας επ' ευκαιρίας όλα τα αρχεία σας που έδειχναν την ιδεολογία που πιστεύετε. Τον γερμανικό εθνικισμό. Και έχετε το θράσος και βγαίνετε και βρίζεται τον Πολύδωρο που όλοι οι χρυσαυγίτες να μαζευτείτε μια μέρα αγώνα δικιά του δεν κάνετε.. Και παλιά πάλι τρικλοποδιές βάζατε Ρε ούστ γίνατε και εθνικιστές από οπαδοί του φριτς

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνιστή Δάκογλου παραμένεις προφητικός στις αναλύσεις σου. Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, ξηλώσανε τον Φαήλο Κρανιδιώτη και πέταξαν στα σκουπίδια τον αγώνα κατά της πολιτικής και πολιτιστικής επικυριαρχίας της αριστεράς.
Αυτά κάνουν οι διάφοροι ΟΥΓΚΑ που κληρονώμησαν καλλιεργημένο αγρό και θα παραδώσουν καμένη παραγωγή από εισαγώμενα φυτοφάρμακα.
Χρήστος Φάρσαλα