Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Γιώργος Γαβρήλος: «Η αυτοδιοικητική μας πρόταση για μία άλλη διοίκηση και ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης θα υπερψηφιστεί από τους Πελοποννήσιους»

Γαβρήλος με Βουδούρη μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου
Η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης από τον Οδυσσέα Βουδούρη, την προηγούμενη Κυριακή, ενώπιον 200 περίπου πολιτών, επέτρεψε στους παριστάμενους να ακούσουν «στοιχεία πολιτικού λόγου» από τρία κορυφαία στελέχη της περιφερειακής αυτοδιοικητικής παράταξης του Οδυσσέα Βουδούρη «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ».

Δημοσιεύουμε ένα απόσπασμα από την παρέμβαση του Γιώργου Γαβρήλου, η υποψηφιότητα του οποίου ως αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, θα ανακοινωθεί επίσημα την Δευτέρα 7η Απριλίου.
Ο χαιρετισμός του Γιώργου Γαβρήλου

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρήλος κατά την σύντομη ομιλία του
προς φίλους της παράταξης¨"Η Πελοπόννησος πρώτα".
«Σήμερα στην Αργολίδα και μετά από αυτή τη μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας, στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της περιφερειακής παράταξης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ, είμαι βέβαιος για την αποδοχή της νέας αυτοδιοικητικής πρότασης για μία άλλη διοίκηση και ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ωστόσο οι εκλογές του Μαΐου έχουν διπλό διακύβευμα. Πέρα από την ανάδειξη και την επικράτηση μίας εναλλακτικής πρότασης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα πρέπει να σταλεί και ένα πολιτικό μήνυμα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και της σημερινής περιφερειακής αρχής που εφαρμόζει με ιδιαίτερο ζήλο τα νεοφιλελεύθερα προτάγματα.  
Η συνάντηση της Αριστεράς με την σοσιαλιστική παράδοση της πατρίδας μας είναι αποτέλεσμα της τομής που έχει δημιουργήσει στην πολιτική και κοινωνική ιστορία της χώρας το μνημόνιο. Νέα ενοποιητική γραμμή δημιουργείται μεταξύ των προοδευτικών δυνάμενων της πατρίδας και σ’ αυτή την βάση βρίσκει και ευρύτερες συμμαχίες η νέα περιφερειακή πρόταση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ.
Σε μια εποχή που το Κοινωνικό Κράτος συρρικνώνεται και τα δημόσια αγαθά στοχοποιούνται από το ιδιωτικό κερδοσκοπικό κεφάλαιο είναι ανάγκη η αυτοδιοίκηση να παίξει τον αναπτυξιακό της ρόλο και να σταθεί αλληλέγγυα στις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο από τις εφαρμοζόμενες νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης και όχι αποσπασματικές παρεμβάσεις κάποιων πελατειακών και μόνο διευθετήσεων. Θα πρέπει να σχεδιαστεί η ισόρροπη ανάπτυξη των περιφερειακών ενοτήτων με βάση τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής. Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού μπορούν να κρατήσουν τη νέα γενιά στον τόπο μας. Η απερχόμενη διοίκηση είναι εκτεθειμένη απέναντι στην νέα γενιά με το πρωτοφανές ποσοστό του 153% αύξησης της ανεργίας τα τελευταία τρία έτη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα και με τα πρόσφατα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας.
Είναι ανάγκη η Περιφέρεια Πελοποννήσου να διοικηθεί με δημοκρατικές διαδικασίες και με πλήρη διαφάνεια. Να διοικηθεί και να σχεδιάσει προς όφελος του πολίτη. 
Η νέα γενιά θα αγωνιστεί μαζί μας για να ανατρέψουμε όλα όσα μας προσβάλλουν και όλα όσα κρατούν τον τόπο μας δέσμιο συμφερόντων που δεν έχουν σχέση με τα πραγματικά συμφέροντα του πολίτη. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να δώσουμε προοπτική στους νέους και να τους κρατήσουμε στον τόπο μας. Ξεκινάμε όλοι μαζί και θα νικήσουμε».       

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πασοκος ο Βουδούρης, πασόκος ο Γαβρήλος μεγάλα τα χάλια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

τι πα να πει πασοκοι ρε χλιμίτζουρες; για να υπάρχουν πασόκοι πρέπει να υπάρχει και πασοκ! υπάρχει τέτοιο κόμμα σήμερα; η μήπως είναιτο συνονθύλευμα τυο Βενιζέλου το ΠΑΣΟΚ; αντε ρε ξυπνήστε ΠΑΣΚΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. να ζήσουμε να το θυμόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γαβρήλος θα δώσει τη νίκη στην Αργολίδα και η Αργολίδα στο Βουδούρη. Χειβιδόπουλε μάζευε τους φακέλους για να είσαι έτοιμος να παραδώσεις

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ; ΗΡΘΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. Ε ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ, ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΑΒΡΗΛΟ....

Ανώνυμος είπε...

Ποιον κοροϊδεύετε ρε; Ποιος θα σας ψηφίζει ρε Πασοκοκλέφτες; Αφού καταστρέψατε τη χώρα με το πασοκ, αλλάξατε προσωπείο και το παίζετε "καθαροί" τώρα! Όξωωωω!
Η Αργολίδα στηρίζει Ελληνική Αυγή!!!!
Νέους ανθρωπους, αγωνιστές με καθαρά χέρια!!!