Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ο Πέτρος δεν ζει πια... ανάμεσά μας

Σε ηλικία μόλις 56 ετών απεβίωσε την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι, ο Πέτρος Μούκας.
Ο Πέτρος, που ήταν υπάλληλος στο Επιμελητήριο Αργολίδας, έχασε τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλευόταν από την προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από έμφραγμα.
Ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν λόγω της ειλικρίνειάς του, με χιούμορ στις παρέες και τη δουλειά του, ήταν ένας συνεπής υπάλληλος που πάσχιζε να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες επαγγελματίες που πέρασαν από το γραφείο του.


Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του Ελένη και την κόρη του Χριστιάνα.
Η κηδεία και η ταφή έγινε την Τρίτη, 28η Οκτωβρίου, στις 4μ.μ. στον Άγιο Βασίλειο Άργους.
ΠΗΓΗ: Argolika.gr
ΨΗΦΙΣΜΑ
Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αργολίδας  συνήλθε την 27η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα, σε έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του εν ενεργεία υπαλλήλου του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Πέτρου – Νικολάου Μούκα του Γεωργίου, και αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του – τόσο από τη θέση του υπαλλήλου του Επιμελητηρίου όσο και του προϊσταμένου Τμήματος  Μητρώου – για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του επιμελητηριακού θεσμού - ΓΕΜΗ, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:
1.       Να ενημερωθούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  του Επιμελητηρίου
2.       Να παραστεί σύσσωμη η Διοικητική Επιτροπή στην κηδεία του εκλιπόντος και να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
3.       Να κατατεθεί χρηματικό ποσό μετά από επιθυμία της οικογένειας στο “Χαμόγελο του παιδιού”.
4.   Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του εκλιπόντος, στη συνεδρίαση του αμέσως επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.
5.  Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: