Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Νεύρα, αέρας και ήττα για τον Αστέρα με 1-0



Πρωταγωνιστής ο αέρας και τα νεύρα στη Μυτιλήνη, έτσι οι Αρκάδες έχασαν έδαφος στη μάχη για την πεντάδα, αφού έχασαν ευκαιρίες για να φύγουν με τους 3 βαθμούς από το γήπεδο της Μυτιλήνης. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και έχασε
σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους  Γιαννιώτα στο 11΄ και 30΄ λεπτό  και με τον  Σκούρτη στο 27΄.Ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς ελέγχεται για τη φάση στο 41΄ όταν ο Πιπίνης φάνηκε να τραβάει τον Γιαννιώτα μέσα στην περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε και η Καλλονή ανέβασε την απόδοση της και απείλησε, κάτι που δεν είχε πράξει καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αστέρας όμως απείλησε γι' ακόμα μια φορά με τον Γιαννιώτα στο 67' αλλά στο 74΄ η Καλλονή, μετά από λανθασμένη έξοδο του Κοσίτσκι, και με τη βοήθεια του αέρα άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη. Ισως υπάρχει επιθετικό φάουλ του Αντέγιο στη προσπάθεια του να διεκδικήσει τη κεφαλιά πάνω στο τερματοφύλακα του Αστέρα. Ο Γιαννιώτας με κοντινή προβολή στο 90΄ και ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά στο 96΄ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν για τους Αρκάδες.



Γήπεδο: Δ.Σ. Μυτιλήνης

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάκας (Λάρισας), Δημήτριος Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Κεϊτά, Μίνγκας (62' Γιορέντε),Μαρσέλο (62' Καλτσάς), Πιπίνης, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (82' Χωριανόπουλος), Μανούσος, Χουάνμα.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτοκό (84' Ζησόπουλος), Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης (77' Μούκαμ), Μουνάφο, Ρόλε, Γιαννιώτας, Πάρα, Σκούρτης (69' Ιγκλέσιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: