Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ!!! (16-4-2017)

Γράφει ο Γιάννης Παμπόρης

1.- Πρακτικά μαθήματα κατασκευής μολότωφ!
Το Πολυτεχνείο είναι γεμάτο φοιτητές οι οποίοι έχουν καταλάβει ακόμα και τα υπόγεια και τα έκαναν εργαστήρια για νέες έρευνες. Πολλοί μάλιστα από αυτούς,  σαραντάρηδες πια, λόγω εμπειρίας τους διδάσκουν και …πρακτικά μαθήματα κατασκευής μολότωφ!

2.- Πάρτε γυναίκες …πάρτε και γκέι!
Οι παράτυποι Μετανάστες! Μπαίνοντας στα χωρικά μας ύδατα και αφού τα πλοία μας τους μαζέψουν, καταγγέλλουν τους δουλεμπόρους που τους παίρνουν για ναύλα …πέντε χιλιάδες δολάρια. Λέει  ένας παράτυπος μετανάστης: «Εγκώ ντεν έχει φαΐ, ντε έχει λεφτά, να κοιμηθεί ντεν έχει, ντουλιά ντεν έχει, ντεν έχει γυναίκα, ντεν έχει τίποτα». Και οι Έλληνες του λένε: «Μην φοβάσαι τώρα θα σε πάμε στην πρωτεύουσα, τζάμπα θα φας, τζάμπα θα κοιμηθείς, θα σου δώσουμε και για τα πρώτα έξοδα, θα σου δώσουμε και γυναίκα να κάνεις σεξ και αν είσαι και αμφίφυλος θα σου βρούμε και ένα γκέι»!


Κι ο Λαός αναρωτιέται! Ποιος τα πληρώνει όλα αυτά; Και λέει η Κυβέρνηση! Μην φοβάστε το πολύ –πολύ να μειώσουμε λίγο τους μισθούς, λίγο τις συντάξεις και όλοι θα βολευτούν. Και επειδή έχουμε μάθει να θυσιαζόμαστε, λέμε μήπως δεν φτάνουν οι γυναίκες μας να βολευτούν οι παράτυποι και θα πρέπει να προσφερθούμε και εμείς. Έτσι και αλλιώς προπονημένους μας έχουν τα τελευταία χρόνια.

3.- Βάστα Τσίπρα!
Κυρία Λαγκάρντ: Πρόβλημα για σας δεν υπάρχει, το ότι δυο εκατομμύρια  Έλληνες είναι Άνεργοι. Ότι τέσσερα εκατομμύρια ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα σας είναι οι συντάξεις που πρέπει να κατέβουν και άλλο … και άλλο ώσπου οι Γέροι της Ελλάδας να πεθάνουν από ασιτία ή από στέρηση έστω και μιας ασπιρίνης. Κατά τα άλλα, είστε μια φιλεύσπλαχνη αντρογυναίκα και θέλετε να σώσετε την Ελλάδα. Ποια  Ελλάδα; Τους Έλληνες ή τα χώματα, τα βουνά ή τα νησιά, όλα ποτισμένα με ιδρώτα και αίμα; Βάστα Τσίπρα! Μην τους προσκυνήσεις και ευχαρίστως να πεθάνω από ασιτία, αλλά για την Ελλάδα.

4.- Χάσαμε και τα Παγκάκια μας;
Ανησυχούν οι Άστεγοι της Αθήνας, μερικοί ήδη έχουν χάσει τα παγκάκια τους. Όσοι έμενα σε παγκάκια απόμερα, τα έχουν χάσει από τους καινούργιους πρόσφυγες. Ώρα είναι να δούμε και Παγκομαχίες μεταξύ Ελλήνων προσφύγων και Σουδανοσυριανών.

5.- Ευτυχώς θα ανέβει τώρα το ΑΕΠ
Ότι έφτιαξαν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις το γκρέμισε η σημερινή Κυβέρνηση. Δηλαδή ο Σόϊμπλε νομίζει ότι αβαντάρει τον Σαμαρά; Και γιατί δεν μας λέει τι γκρέμισε η σημερινή Κυβέρνηση ή τι έφτιαξαν οι προηγούμενοι. Ας μην τα επαναλαμβάνουμε γιατί φέρνει δάκρυα η ιστορία τους. Ευτυχώς θα ανέβει τώρα το ΑΕΠ μια και, σύμφωνα με τους οικονομολόγους που λένε, όταν αυξάνεται ο πληθυσμός ενός κράτους, αυξάνεται και το ΑΕΠ. Με ένα εκατομμύριο νέους πρόσφυγες και μετανάστες που έρχονται… θα εκτιναχθούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: