Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Η ανανεωμένη Έκθεση Βιβλίου, με 20.000 τίτλους, στον δρόμο προβολής των πνευματικών δημιουργών και του έργου τους

Με επιθυμία την προβολή των δημιουργών της Αργολίδας και της μείζονος περιοχής, οι διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου που ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 31 Ιουλίου (ώρα 19:30), παραχώρησαν ένα περίπτερο για την φιλοξενία και προβολή των συγγραφέων και ποιητών που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, καθώς και των έργων τους που έχουν εκδοθεί.


Συγχρόνως, με την παραχώρηση 3 ακόμη περιπτέρων, στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία και στο Ίδρυμα Γεωργίας Σαμαρζή «Πολιτεία Αγάπης», αποδεικνύουν τον υψηλό βαθμό Κοινωνικής Ευθύνης που τους χαρακτηρίζει.
Στην Έκθεση Βιβλίου, συμμετέχουν εφέτος 80 περίπου εκθέτες απ’ όλη την Ελλάδα με 20.000 τίτλους βιβλίων, τα μισά των οποίων αντιπροσωπεύουν τις νεώτερες εκδόσεις τους, της τελευταίας τριετίας.
Την Έκθεση Βιβλίου, που θα λειτουργεί στην οδό  Αριστοτέλη Ωνάση, συνδιοργανώνουν ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).


Δεν υπάρχουν σχόλια: