Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Κυκλοφόρησε σήμερα η έντυπη, περιφερειακή, έκδοση με 24 (και) έγχρωμες σελίδες

Με περισσότερα από 70 θέματα στις 24 σελίδες της, κυκλοφόρησε σήμερα η περιφερειακή έκδοση της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Με 4 κορυφαία άρθρα, 15 σχόλια, 6 αποκλειστικότητες, και με 5 ειδήσεις που αναφέρονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως σύνολον, διεκδικεί την μοναδικότητα στην ενημέρωση και την έκφραση άποψης.

Με 8 θέματα του Ναυπλίου, 4 του Άργους, 7 της Ερμιονίδας, σας δίνει την ουσία των ειδήσεων στην Αργολίδα. Η Κορινθία με 8 θέματα (τα 3 από το Λουτράκι) και η Αρκαδία με 9 θέματα (τα 5 από την Τρίπολη), σας δίνουν μια αξιόπιστη εικόνα των όμορων Περιφερειακών Ενοτήτων ενώ η (ριγμένη) Λακωνία εμφανίζεται με 2 μόνον θέματα.


Ξεφυλλίζοντας την μόνη Περιφερειακή Εφημερίδα της Πελοποννήσου, θα βρείτε ενδιαφέροντα πολιτικά θέματα (χωρίς κομματικούς αποκλεισμούς), αθλητικά (ευρύτερης σημασίας από μια απλή περιγραφή αγώνος), πολιτιστικές δράσεις (που έγιναν ή θα γίνουν), και αυτοδιοικητικά νέα που μας ενδιαφέρουν όλους.
Ειδικότερα, στο φύλλο που κυκλοφορεί, θα διαβάσετε την δήλωση Θεοδωρίδη για τον Αστέρα  και τις απόψεις του για τον Βεργέτη, τους Μπάκο και Καϋμενάκη καθώς και τους Δημήτρη και Γιώργο Μποροβήλο. Μια αποκλειστικότητα που έκανε τον γύρο της Ελλάδος και της Κύπρου καθώς την αναπαρήγαγαν, περισσότερα από 35 Ραδιόφωνα και μεγάλα αθλητικά site.

Την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ μπορείτε να την αναζητήσετε σε όλα τα κεντρικά περίπτερα της Πελοποννήσου ή να θελήσετε να γίνετε συνδρομητές της επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 27524.00516

Δεν υπάρχουν σχόλια: