Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Με δηλώσεις του στη «Ενημέρωση Πελοποννήσου», ο θρυλικός Σάββας Θεοδωρίδης εξυμνεί τον Αστέρα Τρίπολης… «Είναι καλύτερος του Παναθηναϊκού, ο Αστέρας…»

Σάββας Θεοδωρίδης
του Κώστα Πρώιμου


Τις βαρυσήμαντες δηλώσεις, ενός ζωντανού θρύλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου, εξασφάλισε η «Ενημέρωση Πελοποννήσου», για τους Αρκάδες φίλους του «Βασιλιά των σπορ»  και όχι μόνο… «Θεωρώ τον Αστέρα Τρίπολης ομάδα- πρότυπο», μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Σάββας Θεοδωρίδης… «Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, φοβερή διοίκηση και ένα προπονητή  τον  Βεργέτη, που είναι και κύριος και σπουδαίος…» μας είπε ο ισχυρός άνδρας του διεθνούς ποδοσφαίρου…. «Σήμερα το βράδυ, θα στηθώ στην τηλεόραση για να τους παρακολουθήσω…


Καϋμενάκης- Μπάκος, είναι από τους λίγους ιδιοκτήτες ομάδων, που βάζουν χρήματα πραγματικά από την τσέπη τους, αλλά και οι αδελφοί Μποροβήλου, κάνουν σπουδαία δουλειά και νοικοκυρεμένη… Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν τον Αστέρα ακόμη ψηλότερα… Οι Αρκάδες διαθέτουν καλύτερο ποδοσφαιρικό σύνολο και από τον …Παναθηναϊκό» δήλωσε απερίφραστα στην εφημερίδα μας, ο κ. Θεοδωρίδης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απιστευτος και παντα κορυφαιος ο Σαββας!!!