Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: «Οι τσαμπουκάδες δεν θα περάσουν» στέλνει μήνυμα η Διοίκηση και θέτει 8 παίκτες εκτός

Το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού, με ομόφωνη απόφασή του (υπ'αρ. 65/22-11-2016) εφαρμόζοντας το άρθρο 20 του Καταστατικού του Συλλόγου περί παραπτωμάτων και ποινών*, επέβαλε ποινή απαγόρευσης συμμετοχής στις αθλητικές εκδηλώσεις του σωματείου για ένα χρόνο στους κάτωθι 8 αθλητές:
1.  Γιαννουλόπουλος Ηλίας του Βασιλείου
2. Κασκαφέτος Χρήστος του Γεωργίου
3.  Κόλλιας Δημήτριος του Παναγιώτη
4.  Νικολίτσας Ιωάννης του Αθανασίου
5. Τσαβδαράς Γεώργιος του Σεραφείμ


6. Τσαγκαρέλης Ανδρέας του Γρηγορίου
7. Ψύχος Νικόλαος του Σπυρίδωνος
8. NDOJ ZEF του KOLE
Οι παραπάνω, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανναυπλιακού, «απρόκλητα και αναιτιολόγητα εγκατέλειψαν τον Σύλλογο και επέδειξαν ακραία εκβιαστική συμπεριφορά, αφού απαίτησαν, ως μη όφειλαν, την παραίτηση του προέδρου και του προπονητή για να επιστρέψουν, χωρίς να προβάλλουν κανέναν απολύτως λόγο».
Η διοίκηση του Πανναυπλιακού τονίζει ότι «Πέρα από το γεγονός ότι τέτοιο πρωτοφανές περιστατικό παγκοσμίως συμβαίνει για πρώτη φορά, αυτό έγινε σε μη μεταγραφική περίοδο, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η αήθης και εκβιαστική συμπεριφορά τους, με συνέπεια ο Σύλλογος να είναι σοβαρά εκτεθειμένος σε τεράστιο κίνδυνο, όσον αφορά τη στελέχωσή του, σε σχέση με τις αθλητικές του υποχρεώσεις».
Οι 8 ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν να απολογηθούν εγγράφως ή αυτοπροσώπως παρότι εκλήθησαν.
Η απόφαση του Δ.Σ. κοινοποιήθηκε στις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές Αρχές (ΕΠΣΑ-ΕΠΟ), για περαιτέρω από πλευράς τους ενέργειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ., με την ίδια απόφαση και σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού του Συλλόγου, δρομολόγησε την ποινική δίωξη των οκτώ αθλητών.

*Το καταστατικό, στο άρθρο 20 αναφέρει: " ...σαν παράπτωμα χαρακτηρίζεται κάθε πράξη ή παράλειψη του αθλητή, που αντιβαίνει στην αθλητική ιδέα, στο φίλαθλο πνεύμα και στην απαιτούμενη υπακοή και πειθαρχία στους ανωτέρους, μέσα στα αθλητικά πλαίσια και στα συμφέροντα του σωματείου».


Δεν υπάρχουν σχόλια: