Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων, με πλήρη σύνθεση, συναντά τον Εθνικό Τολού

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Τολού, Νίκος Καραμπής
Η πρωτοβουλία ήταν της Διοίκησης του Εθνικού Τολού. Η ανταπόκριση στο σχετικό αίτημα υπήρξε άμεση, από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Η οργανωτική υποστήριξη προσφέρθηκε, «άμα τη αιτήση», από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Σιδέρη και τον Διευθυντή δευτεροβάθμιας Γιάννη Γαληνό. Το ΚΤΕΛ έβαλε το δύο λεωφορεία που θα κάνουν τις μεταφορές και …τα πάντα είναι έτοιμα για τον μεγάλο αγώνα.
Όλα είναι έτοιμα και ο «Εθνικός Τολού» θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων, που θα κατέβει με πλήρη σύνθεση, σε ένα αγώνα που αποσκοπεί να ενισχύσει οικονομικά το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αργολίδας.


Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Δρεπάνου, λόγω προβλημάτων στο γήπεδο του Ναυπλίου, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 με ώρα έναρξης στις 3 το μεσημέρι.
Εκείνη ακριβώς την ώρα, οι ποδοσφαιριστές του «Εθνικού Τολού» και τα αστέρια της Εθνικής Ομάδος Ενόπλων Δυνάμεων, θα εισέλθουν στο γήπεδο κρατώντας από το χέρι, ο καθένας, ένα μικρό αστεράκι μιας ακαδημίας ποδοσφαίρου, υπό τους ήχους της μπάντας του Ναυπλίου, που έχει ήδη παραχωρήσει ο Δήμος.

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Τολού, Νίκος Καραμπής, σε ερώτηση της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου» σχετικά με τις δυσχέρειες που συνάντησε σε μια τέτοιας αξίας διοργάνωση απάντησε με σεμνότητα λέγοντας: «Στην αρχή, τα βλέπαμε όλα σαν βουνό. Όμως η προθυμία όλων να βοηθήσουν για να στηρίξουμε το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αργολίδας ήταν εντυπωσιακή και έλυσε όλα τα προβλήματα. Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να έρθουν να θαυμάσουν τους κορυφαίους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, οι φίλαθλοι της Αργολίδας. Τους το ζητάμε και τους περιμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: