Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ο ιστορικός Σύλλογος του Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του



Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ¨Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ¨ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο PARK στο Ναύπλιο χθες Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου από μέλη κ φίλους του ιστορικού συλλόγου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεοδόσης Σπαντιδέας έκοψε την πίτα, που φέτος συμπληρώνει τα 72 χρόνια προσφοράς στην πόλη και σε όλη την Αργολίδα.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος,  απεύθυνε χαιρετισμό, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σαρρής, ο πρόεδρος του αδελφού Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων "Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ" Κωνσταντίνος Κολόκας , η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος, ο επί πολλά έτη πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μαντάς κ.α.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική και με δώρα που κληρώθηκαν, όπως ένα φλουρί Κωνσταντινάτο, πινάκας ζωγραφικής της Ναυπλιώτισσας Κατερίνας Μπεκιάρη και πολλών άλλων.

Στον σύντομο απολογισμό που έκανε ο κ. Σπαντιδέας για το 2017 κάλεσε τα μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, αφού φέτος είναι εκλογική χρονιά για τον ιστορικό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: