Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την πίτα του "Ο Δαναός" με συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ



Την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου του έκοψε ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» χθες Κυριακή 21 Ιανουαρίου. 

Παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου Σωτήρη Κωτσοβού και του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Συλλόγου του Άργους, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος ευλόγησε και έκοψε την πίτα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημτρης Κρίγγος, ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ Ιερέας π. Γεώργιος Σελλής, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δημου Αργους Μυκηνών Π. Σκούφης, και πλήθος πολιτών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον κ. Κωνσταντίνο Π. Καράμπελα - Σγούρδα, μουσικολόγο, κριτικό μουσική, καθηγητή ανωτέρων θεωρητικών, σύνθεσης και πιάνου, Πρόεδρο Δ.Σ. των Διεθνών Μουσικών Σωματείων Gina Bachauer και C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών, Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Μουσικής και Θεάτρου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman και του Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός».   
Ακολούθησε συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer, του οποίου Πρόεδρος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας- Σγούρδας. Η συναυλία πραγματοποιηθηκε σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer και με τον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: