Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αυτή την Κυριακή καθαρίζουμε τον Υγρότοπο Μουστού

Αυτή την Κυριακή 29 Απριλίου οι Εθελοντές παίρνουν την Ελλάδα στα χέρια τους και αποφασίζουν να καθαρίσουν μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη την χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. O Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα & Υγροτόπου Μουστού συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Εθελοντική Καμπάνια «Let’s Do It – Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα!» με καθαρισμό της Προστατευόμενης Περιοχής του Υγροτόπου Μουστού από ώρα 9:00 και σημείο συνάντησης το πανοραμικό σημείο της λιμνοθάλασσας.
Προκειμένου να διευκολυνθεί η συλλογή και η μεταφορά των απορριμμάτων, θα διατεθεί στους συμμετέχοντες κατάλληλος εξοπλισμός (γάντια, μαύρες σακούλες απορριμμάτων κλπ). Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και τη συμμετοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ο οποίος πρόκειται να διαθέσει ειδικό απορριμματοφόρο όχημα, εξοπλισμό και προσωπικό καθαριότητας.
Στόχος μας είναι να κινητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες. Καλούμε, λοιπόν, κάθε ενεργό και ευαισθητοποιημένο πολίτη να δώσει το παρόν. Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων μετράει.
Ας δείξουμε όλοι μαζί την Όμορφη, Καθαρή και Δημιουργική πλευρά της χώρας μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: