Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Στον "αέρα" του διαδικτύου το LaosTV.gr

Η διαδικτυακή τηλεόραση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είναι από χθες στο «αέρα» του internet και καθημερινώς, θα εμπλουτίζεται με περιεχόμενο που αφορά στην προεκλογική εκστρατεία και τα νέα του Κόμματος.
Σε μια νέα δίωρη ζωντανή -καθημερινή- εκπομπή με τίτλο "Ο ΛΑΟΣ στην Ελλάδα", θα παρουσιάζεται από τις 7 μέχρι και τις 9 το απόγευμα ο παλμός, η δράση και η επικοινωνία με τα επτά αυτοκινούμενα προεκλογικά τροχόσπιτα του ΛΑΟΣ, που διασχίζουν την Ελλάδα από άκρη σε άκρη για να μεταφέρουν το εκλογικό μήνυμα του ΛΑΟΣ.
Τα τροχόσπιτα αυτά είναι επανδρωμένα με νέους, ενεργά μέλη της Νεολαίας του ΛΑΟΣ (ΝΕ.Ο.Σ.), άριστα καταρτισμένους και με τεχνολογικό εξοπλισμό τέτοιο, έτσι ώστε να μπορούν να επικοινωνούν on-line με το κεντρικό studio.
Το LaosTV.gr είναι το πρώτο ολοκληρωμένο διαδικτυακό πολιτικό κανάλι που προχώρησε σε αυτή τη δραστηριότητα με 24ωρη ροή εκπομπών.
Χθες Σάββατο (28/4/2012) και σήμερα Κυριακή (29/4/2012), πρόσθεσε στο πρόγραμμά του προεκλογικές ομιλίες του Προέδρου του Κόμματος.
Σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου, στην αντίστοιχη εκπομπή, θα μεταδοθεί ζωντανά η επίσκεψη Καρατζαφέρη στην Πάτρα, και ακόμη, αποσπάσματα από την επίσκεψή του στο Αγρίνιο. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση για την περιοδεία του Εκπροσώπου Τύπου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Κύρτσου σε Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλο, Λαμία και Θήβα.
Οσοι ενδιαφέρεσθε μπορείτε να συντονιστείτε στη διεύθυνση http://www.laostv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: