Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο Ανδριανός στο Αργος: « Ήθελαν όλοι να του σφίξουν το χέρι»

Είναι η στιγμή που ο Γιάννης Ανδριανός αναφέρεται στον Κώστα Καραμανλή
Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας, χωρητικότητας 240 θέσεων, και με περισσότερους από 150 ακόμη φίλους του να τον ακούνε από τον προθάλαμο και την πλατεία μπροστά από το ΕΚΑ, ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός, πραγματοποίησε μία από τις δύο ανοικτές ομιλίες που είχε προαναγγείλει (Η δεύτερη θα γίνει στο Ναύπλιον, την Πέμπτη 8.30μμ, στην αίθουσα του ΕΚΝ-Ε).
 
Όλοι οι παριστάμενοι επιδίωξαν να σφίξουν το χέρι
του Γιάννη Ανδριανού και να του πουν καλά λόγια,

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι παριστάμενοι επιδίωξαν να του σφίξουν το χέρι και να του πουν καλά λόγια, ανταμείβοντας έτσι την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα κατά την διετία που πέρασε.

Ο ίδιος, δεν αναφέρθηκε στον εαυτό του και στην σχέση του με τους πολίτες, τόνισε όμως πως ήταν παρών κάθε φορά που του ζητήθηκε. Ότι πάλεψε για τα προβλήματα των αγροτών και των επαγγελματιών. Πως δεν περιορίσθηκε στην απλή κατάθεση ερωτήσεων κοινοβουλευτικού ελέγχου. Ότι παρακολούθησε και «έσπρωξε» τα θέματα της Αργολίδος με επιμονή και αποτελεσματικότητα.
Η αναφορά του στον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προκάλεσε ενθουσιώδη χειροκροτήματα, εκ μέρους των παρισταμένων, όπως επίσης και η αναφορά στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Ο κόσμος τον περίμενε να έρθει, για να τον χειροκροτήσει
Ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός ξεκίνησε την ομιλία του, αναφερόμενος «στη συμφωνία τιμής, ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης που είχε συνάψει με τον λαό του νομού Αργολίδας, υπενθυμίζοντας τους στόχους για τους οποίους αγωνίστηκε».Δεσμεύθηκε ότι, «Θα συνεχίσω τον αγώνα,  που μαζί ξεκινήσαμε πριν από 2,5 χρόνια για όσα δικαιούμαστε και αξίζουμε. Με όπλο μου την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, με ειλικρίνεια και σεβασμό απέναντί σας, με την πόρτα μου πάντα ανοιχτή για όλους τους συμπολίτες μου σας ζητώ να μου δώσετε την ισχυρή εντολή να συνεχίσω να θέτω τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία όλων σας, της Αργολίδας, της Ελλάδας, με σταθερότητα, με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα. Γιατί για μια ισχυρή Αργολίδα και Ελλάδα, χρειάζεται δυνατή επιλογή».Αναφέρθηκε στην καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ της τελευταίας διετίας που έφερα την χώρα στην καταστροφή και επέμεινε πως μόνον η Νέα Δημοκρατία εγγυάται το μέλλον.
Τέλος, ζήτησε, «Στις 7 Μαίου, η εντολή των Ελλήνων να είναι ξεκάθαρη ώστε να εφαρμόσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: