Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΔΙΟΜΗΔΗΣ: Οι Αργείοι τον υποδέχθηκαν "με τιμές Παναργειακού"

Ο "Διομήδης", που κατέκτησε το Challenge Cup στην Ελβετία, παρά την ήττα με 22-20 από τη Βάκερ Τουν, είναι ο πρώτος σύλλογος από την ελληνική περιφέρεια με ευρωπαϊκό τίτλο στο HANDBALL.
Χθες, 29η Μαΐου, η ομάδα των λύκων επέστρεψε με το τρόπαιο στα χέρια και έγινε δεκτή από τους κατοίκους του Αργους -και όχι μόνον- "με τιμές ηρώων", όπως είπε ο δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Δημήτρhς Καμπόσος, στην προσφώνησή του.
Παρώντες στην υποδοχή σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της πόλης και οι πολιτικοί του νομού. Ανάμεσά τους, ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο επικεκεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Κωτσοβός, ο τ. πρόεδρος του Παναργειακού Δημήτρης Καρυάμης και πολλοί άλλοι.
Ο ΔΑΝΑΟΣ συγχαίρει τον ΔΙΟΜΗΔΗ"
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε
Το Διοικητικό Συμβούλιο  και τα μέλη του Συλλόγου Αργείων
«Ο ΔΑΝΑΟΣ» σας συγχαίρουν για τη μεγαλειώδη και ιστορική επιτυχία σας με την  κατάκτηση του Κυπέλου Ευρώπης.
Η κατάκτηση του Challenge Cup, που αποτελεί το πρώτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, όπως και τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στα χρονικά του Ελληνικού Χάντμπολ, αντανακλά υπερηφάνεια και προβολή στην πόλη μας, το ΄Αργος, την αρχαιότερη Ευρωπαϊκή πόλη.
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής". 

Ο Πρόεδρος
Δημ. Παπανικολάου


Δεν υπάρχουν σχόλια: