Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, Δημ. Κοδέλας ευχαριστεί

Με ένα κείμενο πολιτικό αλλά και προσωπικό, ο εκλεγείς Βουλευτής Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας, ευχαριστεί τους πολίτες της Αργολίδας και μεταξύ άλλων τονίζει:"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους, αν και δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, μας υποδέχτηκαν φιλόξενα, μας άκουσαν και συζήτησαν μαζί μας.
Προσωπικά νιώθω μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όσων με ψήφισαν και στα βαριά καθήκοντα που ανακύπτουν για ένα βουλευτή της αριστεράς σε μια από τις πιο δύσκολες και κρίσιμες περιόδους για τη χώρα και τον ελληνικό λαό. Θα προσπαθήσω, για όσο διάστημα βρεθώ σε αυτή την θέση, να μη σας απογοητεύσω και να εκφράζω πάντα αυτό που νιώθω και αυτό που πιστεύω υπερασπιζόμενος το δημόσιο και συλλογικό συμφέρον! ...Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι η πρώτη μου είσοδος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (στο πλαίσιο της πρώτης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ) συνοδεύτηκε από ανάμικτα συναισθήματα. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες (αρκετές δεκάδες και από την Αργολίδα) στο Σύνταγμα, κάτω από τόνους χημικών, δηλώναμε την άρνησή μας στη δανειακή σύμβαση που υποθηκεύει τη χώρα και το μέλλον του ελληνικού λαού.

Αυτή τη φορά η πλατεία Συντάγματος ήταν άδεια. Είναι βέβαιο όμως ότι θα ξαναγεμίσει σύντομα, αλλά και στο μέλλον μέχρι να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα!
Η δικιά μου θέση, ως βουλευτή, μπορεί να είναι βοηθητική αλλά δε μπορεί να υποκαταστήσει την αναγκαία οργάνωση και αντίσταση της κοινωνίας. Σας προσκαλώ να πάρετε πρωτοβουλίες ή να συμμετέχετε σε ήδη υπάρχουσες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, συμμετοχής και οργάνωσης. Ούτως ή άλλως, για να αλλάξουμε την Ελλάδα δεν αρκεί μόνο να διώξουμε την τρόϊκα, πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: