Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Δημοτικός Σύμβουλος οδεύει προς διαγραφή!

Η εκλογή  του Δημήτρη Κωστούρου, ως νέου Δημάρχου, από την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων του  Δήμου Ναυπλιέων, σηματοδότησε όπως ήταν φυσικό μία σειρά αλλαγών.
Ήδη, από την ομάδα των υπαρχόντων Ειδικών Συνεργατών του Δημάρχου, απομακρύνθηκαν οι τρείς εξ αυτών (Τσούρνος, Καζάς και Χρόνη).
Στο χώρο της διαχείρισης του υλικού και των προμηθειών καθιερώθηκαν και εφαρμόζονται νέοι κανόνες.
Τα αυτοκίνητα του Δήμου δεν χρησιμοποιούνται πια για τις προσωπικές ανάγκες των αντιδημάρχων ή άλλων στελεχών και οι προμήθειες γίνονται σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες.
Στα θέματα ηθικής τάξης και της αποκατάστασης της ενότητας, στην ομάδα των Δημοτικών Συμβούλων της διοικούσης παράταξης, αυτή αποκαθίσταται με την -λίαν συντόμως- διαγραφή ενός τουλάχιστον συμβούλου, ο οποίος κατηγορείται για σειρά «αντισυμβατικών συμπεριφορών».Τέλος λοιπόν στα «τσαμπουκαλίκια» και στο κομματικό «νταβατζιλίκι» που επί χρόνια εξαργύρωνε ο γνωστός καυγατζής σύμβουλος, ο οποίος απολάμβανε υψηλής κομματικής προστασίας. Τώρα, ήρθε η ώρα της μοναξιάς και ίσως, αν ξαναθέσει υποψηφιότητα (με άλλο συνδυασμό, όπως απειλεί), της καταγραφής της πραγματικής του ψηφοσυλλεκτικής δυνατότητας.
Α. ΛΗΘΙΝΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι Χρονικά είναι πολύ σωστή απόφαση

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρόνης που απομακρίνθηκε ήταν ο γνωστός Χρόνης; Δεν είχαν πει ότι του είχαν δώσει αρμοδιότητες χωρίς καμία αμοιβή;

Ανώνυμος είπε...

αρε δευτερε ανωνυμε....σιγα μην ηταν και ''ΑΓΙΟΣ ΄΄ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΠΙΤΣΑΚΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ;