Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΠΑΣΟΚ: "Κάνουμε το φόβο σύμμαχο και προχωράμε"

Η Επιτροπή Ανασυγκρότησης ΠΑΣΟΚ Τρίπολης, έδωσε στην δημοσιότητα την ανακοίνωση που ακολουθεί:

"Η μείωση των δυνάμεων μας στις εκλογές της 6ης Μάη μας βοηθά να γίνουμε πιο αποφασισμένοι, αλλά και πιο ολοκληρωμένοι. Το ΠΑΣΟΚ είναι η μεγάλη διαχρονική δύναμη, προόδου.
Στο πέρασμα δεκαετιών το ΠΑΣΟΚ είναι:
1. Η δύναμη πατριωτικής ευθύνης, με ανάληψη του εθνικού καθήκοντος για Ελλάδα ισχυρή, μέσα στην Ευρώπη.
2. Σταθερός θύλακας πολιτικής ομαλότητας, δημοκρατικής νομιμότητας και ευνομίας. Το ΠΑΣΟΚ έχει διδάξει τι σημαίνει σεβασμός στη διαφορετική άποψη, χωρίς βία -προπηλακισμούς -πέτρες -γιαούρτια, τι σημαίνει σεβασμός στη διαφωνία.
3. Γνήσιος εκφραστής της προοδευτικής πολιτικής.
Με εκτίμηση,
Επιτροπή Ανασυγκρότησης ΠΑΣΟΚ Τρίπολης"
Ναι ήταν προοδευτικό διακύβευμα η εδραίωση της δημοκρατίας, ο εκσυγχρονισμός της Ελλάδας, η ευρωπαϊκή προοπτική μέσα στη νομισματική ένωση. Προοδευτικό είναι σήμερα η πρόταση για ευρωομόλογα, για βάθυνση της δημοκρατίας μέσα στην Ευρώπη, για ολοκλήρωση της Ένωσης.
Οι συμμετέχοντες σε αυτό το κίνημα προόδου δηλώνουν παρόντες. Γνωρίζοντας ότι αφαιρέθηκε μεγάλο μέρος της ευημερίας των συμπολιτών μας δηλώνουμε ότι έχουμε συλλογική και επίκτητη γνώση. Αυτή η επίκτητη γνώση, ως γνώρισμα προοδευτικότητας, σημαίνει ότι δε μηδενίζουμε απλά ένα κοντέρ. Έχουμε θυμικό, έχουμε βιώματα. Το «φεύγω και πάω σε άλλες κομματικές, επίπλαστες και νεόκτιστες πολιτείες» το θεωρούμε ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, γιατί τότε η γνώση δε γίνεται μάθηση, δε γίνεται μετάνοια, δε γίνεται εν τέλει αλλαγή.
Εμείς κάνουμε το φόβο σύμμαχο και προχωράμε. Αν του «χαριστούμε» θα μας παραλύσει και τότε σίγουρα θα έχουμε το αποτέλεσμα που φοβόμαστε. Επειδή ο φόβος φεύγει με τη δράση εμείς προχωράμε και αυτό που μας μένει είναι να ανοίγουμε δρόμους..
Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει ανοίγουμε δρόμους, προοπτική, δίνουμε πραγματική ελπίδα και όχι ψευδαισθήσεις.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: