Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο Αστέρας Τρίπολης προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο Europa League

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League νικώντας στην διαδικασία των πέναλτι με 4-2 την Ίντερ Μπακού και θα αντιμετωπίσει την Μαρίτιμο. Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το κανονικό ματς και η παράταση με τον Αστέρα να είναι καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια.

Ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Ίντερ Μπακού, ενώ έχει και δύο ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ κυρίως με τον Μπαρτολίνι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Λομάια και με το γκολ του Ναβάρο κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του, αλλά σε μια στιγμή αδράνειας δέχθηκε γκολ με αποτέλεσμα το ματς να πάει στην παράταση.
Στην παράταση η κούραση των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Ο Αστέρας ναι μεν είχε και πάλι ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν ήταν προσεκτικός στην τελική προσπάθεια και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.


Στην διαδικασία των πέναλτι ο Αστέρας ήταν πιο εύστοχος και πήρε την μεγάλη πρόκριση επικρατώντας με 4-2 της Ίντερ Μπακού.
Στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει την Μαρίτιμο. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Τρίπολη στις 2 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στην Πορτογαλία στις 9 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: