Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Παρέμβαση Τατούλη και Μπούκουρη για το Νοσοκομείο

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ
Με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, προς τον Υπουργό Υγείας, για το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ο Πέτρος Τατούλης ζητά την άμεση στελέχωσή του για να αποφευχθούν
κίνδυνοι για την υγεία των πολιτών και επισκεπτών ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού.
"Το Νοσοκομείο Κορίνθου, όπως έγκαιρα σας έχει ενημερώσει το Ιατρικό Προσωπικό", σημειώνει στην επιστολή του προς τον Ανδρέα Λυκουρέντζο ο Πέτρος Τατούλης, "αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο των ασθενών παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών".



Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΟ βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ευστάθιος Μπούκουρας επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά το νοσοκομείο της Κορίνθου σήμερα το πρωί και ενημερώθηκε από την διευθύντρια  κα. Παπανδρέου και την διευθύντρια προσωπικού  κα. Σαρίδη, για την κατάσταση που επικρατεί.
Ο κ. Μπούκουρας δήλωσε "απλός  στρατιώτης στην προσπάθεια για τη σωτηρία  του νοσοκομείου και ανέφερε πως θα δώσει τη μάχη στο πλευρό των εργαζομένων". Να σημειωθεί πως από τις 16 Ιουλίου ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει καταθέσει σχετική  ερώτηση στη βουλή και αναμένει την απάντηση του αρμόδιου υπουργού.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: