Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τα νέα της ομάδας

Χωρίς Μπαρτολίνι εναντίον της Μαρίτιμο
Χωρίς τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, θα παραταχθεί ο Αστέρας αύριο, Πέμπτη, εναντίον της Μαρίτιμο, αφού ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα είναι έτοιμος.
Αντίθετα, τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Σάββα Τσαμπούρη, που μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης και όλα δείχνουν πώς θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τον αγώνα με την Μαρίτιμο στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του EUROPA LEAGUE.
Ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης έδωσε πολύ χρόνο σε θέματα τακτικής, αψηφώντας ακόμα και την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε για περίπου είκοσι λεπτά στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης.
Η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα με την Μαρίτιμο θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα, όπου αμέσως μετά ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης, ενώ στις 21.00 ο Έλληνας τεχνικός θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονές του παιχνιδιού με την Πορτογαλική ομάδα.

Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων από τις θύρες του γηπέδουΤο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εισιτήρια για το παιχνίδι του Αστέρα με την CS MARITIMO και εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται σήμερα, Τετάρτη 1η Αυγούστου 2012, στο εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.
Την Πέμπτη 2 Αυγούστου εισιτήρια αγώνα θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 9.00 μ.μ. ώρα έναρξης του αγώνα. Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.00 μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:10€ Στρατιωτικά/Φοιτητικά στη Θύρα 1 Τμήμα Α (περιορισμένος αριθμός)
15€ γενική είσοδος στη θύρα 2.
25€ σε όλες τις υπόλοιπες θύρες και τμήματα του γηπέδου.
Ημέρα Αγώνα: Πέμπτη 2 ΑυγούστουΏρα Έναρξης: 9.00μμ
Άνοιγμα θυρών: 7.00μμ

Φιλικό στο Περιστέρι στις 17 ΑυγούστουΦιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει ο Αστέρας την Παρασκευή 17 Αυγούστου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20.00.
Σήμερα, Τετάρτη, δύο συνεντεύξεις ΤύπουΤην Τετάρτη 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών (Μαρίτιμο και Αστέρας Τρίπολης) που θα γίνουν στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Αστέρα ως εξής:
20.30 Πέδρο Μάρτινς
21.00 Σάκης Τσιώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: