Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σήμερα, στο Novasports 1 το φιλικό με τον Ατρόμητο

Το Novasports 1 είναι το κανάλι που θα καλύψει τηλεοπτικά το φιλικό παιχνίδι του Αστέρα με τον Ατρόμητο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 17 Αυγούστου στις 20:00, στο γήπεδο του Περιστερίου.

Από το Novasports 2 η πρεμιέρα του Αστέρα
Από το Novasports 2 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος της SuperLeague ΑΕΚ-Αστέρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 25 Αυγούστου στις 19:15.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για πρεμιέρα
Μετά από δύο ημέρες ρεπό, όπου οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μπήκε από χθες στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στις δύο χθεσινές προπονήσεις, ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης έδωσε ιδιαίτερο βάρος σε θέματα τακτικής στον αγωνιστικό χώρο με συνεχόμενα «οικογενειακά διπλά», ενώ αφιέρωσε αρκετή ώρα σε τελειώματα φάσεων.
Στο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (20.00), ο Έλληνας τεχνικός θα δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έχουν παίξει στα μέχρι σήμερα παιχνίδια της ομάδας.
Στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό φιλικό, ο Σάκης Τσιώλης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του με εξαίρεση τους Ράγιος, Περόνε, Κωστούλα και Σαραντόπουλο.
Ο Ράγιος έφυγε εσπευσμένα σήμερα για την Ισπανία λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος και θα επιστρέψει την Κυριακή, ενώ ο Περόνε είχε μία διάταση συνδέσμου και θα ξεκουραστεί για δύο ημέρες. Στον αντίποδα, ξαναμπήκε σε κανονικούς ρυθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: