Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Γραμματικόπουλος ακολούθησε τα βήματα του Ρόμνεϋ

Ήταν εμφανής ο εκνευρισμός του Χρήστου Γραμματικόπουλου, κατά την διάρκεια του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων. Έφτασε μάλιστα στο σημείο,  χάνοντας –χωρίς λόγο- την ψυχραιμία του, να υποπέσει στο «ολίσθημα Ρόμνεϋ».
Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Ρόμνεϋ, αντίπαλος του Ομπάμα για την Προεδρία των ΗΠΑ, στην προσπάθειά του να υποτιμήσει τον Αμερικανό Πρόεδρο, δήλωσε κάποια στιγμή «μα τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που τον ψήφισαν». Αμέσως μετά ο Ομπάμα εκτινάχθηκε 4 μονάδες μπροστά από τον αντίπαλό του, γιατί οι Αμερικάνοι δεν ανέχθηκαν την προσβλητική γι’ αυτούς φράση του Ρόμνεϋ.
Για να επανέλθουμε στα δικά μας, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος εκνευρισμένος, κάποια στιγμή, αναφώνησε απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο: «…Λυπάμαι γι’ αυτούς που σας ψήφισαν να γίνετε Δήμαρχος». Αστραπιαία δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα συσπείρωσης των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας γύρω από τον Δημήτρη Κωστούρο και κάποια "βαβούρα" που προϋπήρχε, τερματίσθηκε. Ένας μάλιστα από αυτούς, (Χριστόπουλος), πήρε τον λόγο και «του τα έριξε του Γραμματικόπουλου».
Προσοχή λοιπόν Χρήστο. Πάρε παράδειγμα από τον Κωστούρο που διατηρεί πάντοτε την ψυχραιμία του και όταν μιλάει είναι ενωτικός και εύστοχος.

Αντ. Ι. Δραστικός

1 σχόλιο:

Ενημέρωση Πελοποννήσου είπε...

Διαγράψαμε σχόλιο γιατί ήταν γραμμένο με γκρίκλις. Παρακαλούμε να μας αποσταλλεί εκ νέου, γραμμένο στα Ελήνικά και με τόνους.
Π.Ι.Δ.