Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κατέθεσαν 600 δισεκατομμύρια για εξαγορά του Ελληνικού χρέους

Παρουσία 600 περίπου Ελλήνων, πραγματοποιήθηκε χθες, (Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Presidend των Αθηνών) η αναγγελθείσα παρουσίαση των στόχων και δυνατοτήτων της ομογενειακής οργάνωσης End National Debt -END- που έχει θέσει ως σκοπό την εξαγορά του χρέους του Ελλαδικού κράτους και την λύτρωση των Ελλήνων από τον εφιάλτη της διεθνούς κυδεμονίας.
Διαβάστε πως περιγράφει ο ιστότοπος "Κοινός Παρανομαστής, τα όσα ελέχθησαν κατά την χθεσινή εκδήλωση των φίλων της END.

"Απίστευτα μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην ανοιχτή πρόσκληση που απεύθυνε η οργάνωση για τον τερματισμό του Εθνικού χρέους End National Debt
Η εκδήλωση είχε προγραμματισθεί για τις 18:00μμ και έτσι έγινε Αντίθετα με τις πολιτικές εκδηλώσεις που ξεκινούν μία και δύο ώρες αργότερα για να καταφέρουν να μαζέψουν κόσμο ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος από ενωρίτερα και στον χώρο δεν έπεφτε καρφίτσα .Δεν είναι υπερβολή να σας πούμε ότι ο κόσμος που έχει ανάγκη από ένα φως στο τούνελ και από ελπίδα είχε καταλάβει και τα πλαϊνά της αίθουσας έστω και όρθιος. Αφού ξεκίνησε  ο Πεισίστρατος χωρίς χρονοτριβές και δίχως να κουράσει τον κόσμο τον λόγο πήρε ο κύριος Αρτέμης Σώρρας για τον ρόλο της END επανέλαβε ότι δεν έχει ούτε χρώμα ούτε κόμμα και είπε αυτό που ήθελε να ακούσει ο κόσμος ότι τα χρήματα έχουν ήδη κατατεθεί συγκεκριμένα 600 δισεκατομμμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.
Κατόπιν πήρε το λόγο ο κύριος Λαμπράκης όπου είπε για τις διαδικασίες που τρέχει η οργάνωση προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.Πιο συγκεριμένα είπε: Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ που ο κ. Σαμαράς βιάζεται να εκταμιευθούν ως δόση του δανείου και τα οποία λέει ότι θα πάνε κατευθείαν στην αγορά, δεν θα πάνε στη αγορά. Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. Γι' αυτό τον λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία και βιάζεται ο κ. Σαμαράς να περάσει τα μέτρα, ώστε να του δώσουν οι δανειστές τα 31,2 δις ευρώ και να μπορέσει να εξοφλήσει το ομόλογο του ιδιώτη.
Άλλο ένα σημαντικό απόσπασμα από την ομιλία του που συγκρατήσαμε και σας μεταφέρουμε λέει ότι το τρίπτυχο μας είναι Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία. Δεν έχουμε καμία κομματική τοποθέτηση ούτε εκπροσωπούμε καμία θρησκεία. Είμαστε πάνω απ' όλα Έλληνες. Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή. Πρώτα και πάνω απ' όλα η Ελλάδα» Τελειώνοντας ο κύριος Λαμπράκης είπε και ένα απόσπασμα από τον πανηγυρικό του Ισοκράτη: «Δεν είναι ελληνικόν να ηγούνται οι ξένοι των αυτοχθόνων. Αυτό τον τόπο οι Έλληνες θα τον διοικούν»!

Οι υπεύθυνοι της ΕND είπαν ότι η ελληνική συγκυβέρνηση ούτε και ο κ. Σαμαράς θέλησαν ούτε ενδιαφέρθηκαν  να συναντηθούν μαζί τους! Αντίθετα με τον Κύπριο Πρόεδρο και σε αντίθεση με τον ΟΗΕ και άλλα κράτη αφήνοντας υπονοούμενα για τον Σαμαρά Φυσικά ο κύριος Λαμπράκης πολύ αιχμηρά τοποθετήθηκε: Εμείς είμαστε ο αντίποδας της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Αυτήν που πρόθυμοι οι κ.κ. Παπανδρέου, Διαμαντοπούλου Βενιζέλος, και άλλοι  θέλησαν να υπηρετήσουν 
Ας σημειώσουμε (με μια επιφύλαξη) ότι στην αίθουσα ήταν και δημοσιογραφικά συνεργεία, δημοσιογράφοι και από το ΣΚΑΙ από τον Τριανταφυλλόπουλο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: