Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Βουλευτές και Κωστούρος συναντώνται με Παναγιωτόπουλο για ΚΕΜΧ


Τελικώς, η συνάντηση της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ηγεσίας της Αργολίδας για την υπόθεση του ΚΕΜΧ, δεν θα γίνει με τον υφυπουργό Εθνικής Αμύνης όπως είχε προαναγγελθεί, αλλά με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο. Η απόφαση του Υπουργού μεταφέρθηκε στον Δήμαρχο Ναυπλιέων και τους Βουλευτές της Αργολίδας, οι οποίοι και μεταβαίνουν στην Αθήνα για να τον συναντήσουν, αύριο (Τετάρτη), το μεσημέρι στις 12.45.
Θέμα της συνάντησης είναι η συζήτηση για την τύχη του ΚΕΜΧ, που όπως όλα δείχνουν τελικώς θα διασωθεί και θα συνεχίσει την λειτουργία του, είτε ως  Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων είτε ως Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης.
Να σημειωθεί ότι, χθες (Δευτέρα) στο Ναύπλιον πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων της πόλης, με τους αιρετούς του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας καθώς και τους τρεις Βουλευτές του νομού, όπου ομοφώνως εκφράσθηκε η θέληση της Τοπικής Κοινωνίας για αποτροπή της αναστολής λειτουργίας του στρατοπέδου.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΒΕ Αργολίδας

«Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας πραγματοποίησε την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012  ανοιχτή σύσκεψη για το κλείσιμο του στρατοπέδου  στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ,οι βουλευτές του νομού κ Ι. Ανδριανός από την Ν.Δ, ο κ. Δ. Κοδέλας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Ι. Μανιάτης από το ΠΑΣΟΚ, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων Κ. Τσιόδρας, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Ναυπλιέων κ. Χ Γραμματικόπουλος και Γ. Γκιόλας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Β. Σωτηρόπουλος και Γ. Λαπαθιώτη,  τα σωματεία μέλη της Ο.Ε..Β.Ε.Α ,φορείς του νομού καθώς και αρκετοί δημότες του Ναυπλίου.
Μετά τις τοποθετήσεις των βουλευτών του Νομού , του Δημάρχου Ναυπλιέων των περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων  που έγιναν στην σύσκεψη αναμένουμε και την συνάντηση του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ Καράμπελα  για να μάθουμε  αν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις ή  αν υπάρχει η δυνατότητα επανεξέτασης της απόφασης αναστολής της λειτουργίας του (ΚΕΜΧ)».
Η Ο.Ε.Β.Ε.Α θα παρακολουθεί συνεχώς όλες τις εξελίξεις και όλα τα καινούργια στοιχεία που έρχονται στα χέρια μας μέσω επιστολών των αρμόδιων υπηρεσιών.
Είμαστε επιφυλακτικοί ως προς την εξέλιξη των γεγονότων  δεν μπορούμε να μείνουμε μόνο στις υποσχέσεις και σε οτιδήποτε καινούργιο θα αντιδράσουμε αναλόγως".

Δεν υπάρχουν σχόλια: