Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ: Όπου ακούς πολλά κεράσια ...να κρατάς μικρό καλάθι


«Το πρόγραμμά μας για τη συνολική και οριστική διαχείριση των αστικών αποβλήτων αποτελεί τον πιλότο αντιμετώπισης του προβλήματος για το σύνολο της χώρας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων της μονάδας διαχείρισης στερεών αποβλήτων του Δήμου Τρίπολης, η οποία εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.
 
 Ο κ. Τατούλης στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα του κόστους της τελικής διαχείρισης, το οποίο, όπως ανέφερε, «θα κυμαίνεται στο μισό του σημερινού κόστους μεταφοράς,
μετά και τη διασφάλιση και εκχώρηση του απαιτούμενου ποσού από το ΕΠΠΕΡΑΑ, μετά τη συμφωνία με τη διυπουργική επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή».
 
Ας κρατήσουμε αυτή την διαβεβαίωση γιατι πολύ φοβούμαι ότι και θα ξεχαστεί και δεν θα εφαρμοσθεί, με αποτέλεσμα να πληρώνουμε (από το 2014) για την διαχείριση των σκουπίδια μας τιμές τριπλάσιες των σημερινών.
Αντ. Ι. Δραστικός

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τατούλης τελικά είναι πολύ παραμυθατζής. Να δείτε που στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος και θα έχει και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.