Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Στην Γερμανία επιχειρείται η ...απαγόρευση της κτηνοβασίας!

Αν δεν το γνωρίζετε, στην Γερμανία επιτρέπεται η κτηνοβασία, εκτός των περιπτώσεων που από τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων... το ζώο τραυματίζεται.
Προσφάτως, η κυβέρνηση της Γερμανίας προώθησε προς ψήφιση στην Γερμανική Βουλή, σχέδιο νόμου με τον οποίο θα επιβληθεί καθολική απαγόρευση της κτηνοβασίας στη χώρα. Ο ισχύον νόμος απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.
Αν ο νόμος ψηφισθεί, τότε τα πρόστιμα για τους αμετανόητους κτηνοβάτες θα φτάνουν τα 25.000 Ευρώ.
Όπως αναφέρει η σχετική είδηση "οι κτηνοβάτες μέσω της οργάνωσης “Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA)” θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου"
Την τροποποίηση του νόμου για την κτηνοβασία θα εξετάσει αύριο (28/11) η Επιτροπή Γεωργίας της γερμανικής βουλής προτού την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης “Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας” η κτηνοβασία αποτελεί αρκετά δημοφιλές “σπορ” στη Γερμανία.
Χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου, ενώ υπάρχουν ακόμα και (παράνομες) φάρμες που νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση, δραστηριότητα που θα απαγορευθεί με τον νέο νόμο.
Από την άλλη πλευρά οι κτηνοβάτες μέσω της οργάνωσης “Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA)” θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου.
Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση τους. Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η ΖΕΤΑ, ο αριθμός των κτηνοβατών στη Γερμανία φτάνει τις 100.000.
Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΖΕΤΑ Μίκαελ Κίοκ ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.
econews

Δεν υπάρχουν σχόλια: