Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη 79χρονος για την απόπειρα εμπρησμού του ιατρείου Σκλήρη

Εξιχνιάσθηκε, από στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Άργους, η απόπειρα εμπρησμού στο ιατρείο του ιατρού κ. Αριστείδη Σκλήρη, η οποία έγινε στις 12 Δεκεμβρίου, στο Άργος.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ένας 79χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εμπρησμού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Όπως  προέκυψε ο 79χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες της 12-12-2012, αφού έθραυσε τον υαλοπίνακα του ιατρείου έριξε στο εσωτερικό του μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό και προσπάθησε με αυτοσχέδιο φυτίλι να βάλει φωτιά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του.
Μετά από επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ο 79χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Αττικής, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από την χώρα.

Στις έρευνες, που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, καθώς και ένα γεωργικό εργαλείο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Να θυμήσουμε ότι ο ιατρός κ. Αριστείδης Σκλήρης έπεσε θύμα εμπρηστών για τρίτη φορά σε διάστημα τριών ετών.
Για πρώτη φορά προ τριετίας, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο ιατρός και πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του. Μία  δεύτερη απόπειρα πραγματοποιήθηκε μετά από λίγους μήνες όταν, οι ίδιοι πιθανόν άγνωστοι, αποπειράθηκαν να κάψουν το εξοχικό του γιατρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: