Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.
Τα εγκαίνια έγιναν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, της Βουλευτού κ. Φεβρωνίας Πατριανάκου, των Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δημάρχου Σπάρτης κ. Σταύρου Αργειτάκου, του Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη, του Δημάρχου Ελαφονήσου κ. Παναγιώτη Ψαρομμάτη, του Αντιδήμαρχου Μονεμβασίας κ. Ι. Σουρλά, του Αντιδήμαρχου Ευρώτα κ. Ηλ. Πανωγιωτακάκου, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα κ. Ελ. Δεντάκου, του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκπροσώπων θεσμικών και παραγωγικών φορέων της Λακωνίας και πλήθος κόσμου.
Πρόκειται για μια αίθουσα υψηλών προδιαγραφών που δύναται να εξυπηρετήσει την διοργάνωση συνεδριών, εκθέσεων, ημερίδων και ποικίλων άλλων εκδηλώσεων χάρις στις πολλαπλές παροχές και ανέσεις που διαθέτει.
 Ο κ. Τατούλης  ονόμασε την αίθουσα ως: «Αίθουσα Λακώνων ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου" θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξέρει  να τιμά δυο άξιους πνευματικούς ανθρώπους της Λακωνίας, που με το έργο τους ανέδειξαν την πατρώα γη και επιβεβαίωσαν, ότι αυτός ο τόπος γεννά και σήμερα σημαντικούς ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης.
Στη συνέχεια, ακολούθησε  Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία σημειωτέον ήταν η πρώτη που πραγματοποιείται εκτός της έδρας της Περιφέρειας, στην οποία η Αντιπεριφερειάρχης κα Αδαμαντία Τζανετέα, παρουσίασε την πορεία των μεγάλων έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: