Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Το Εθνικό Μέτωπο τίμησε την μνήμη των Ηρώων που σκοτώθηκαν στα Ίμια

Η Τοπική Οργάνωση Πειραιά του Εθνικού Μετώπου τίμησε τους ήρωες αξιωματικούς που έπεσαν για την πατρίδα στα Ίμια (πριν 17 χρόνια), προδομένοι όμως από τους ελλαδίτες πολιτικούς, με μια δυναμική συγκέντρωση -εκδήλωση. Αν και νεοσύστατη η Τοπική Οργάνωση Πειραιά, δυόμιση μήνες από τον Οκτώβριο του 2012 πέτυχε να αποδώσει πραγματική τιμή στους ήρωες των Ιμίων, Έκτορα Γιαλοψό, Παναγιώτη Βλαχάκο και Χριστόδουλο Καραθανάση, κατ΄αντίθεση με την υποβαθμισμένη (σε σύγκριση με άλλες χρονιές) εκδήλωση του Δήμου Πειραιά..
Οι Έλληνες Εθνικιστές της Τοπικής Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου ξεκίνησαν με πορεία από τα κεντρικά γραφεία (οδός Καραΐσκου 111) στο κέντρο του Πειραιά και έφτασαν στην πλατεία Τερψιθέας, όπου και το άγαλμα του Παναγιώτη Βλαχάκου, ενός εκ των πεσόντων αξιωματικών μας στα Ίμια, για να τιμήσουν τη μνήμη των πεσόντων, εν μέσω επιδοκιμασιών του κόσμου πεζών και αυτοκινήτων. Μάλιστα υπήρξαν και πολίτες που ακολούθησαν την πορεία και παρακολούθησαν την τελετή μνήμης. Το σύνθημα "Κρατάμε ζωντανή την μνήμη των ηρώων" αντηχούσε παντού.

Όταν η πορεία έφτασε στην πλατεία, σημείο της τελετής, ο κόσμος από τα γύρω σπίτια και μαγαζια αγκάλιασε τους εθνικιστές και τίμησε μαζί τους την μνήμη των ηρώων.
Μετά την κατάθεση στο άγαλμα του Βλαχάκου, μίλησαν προς τους παρευρισκομένους ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας και ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, οι οποίοι τόνισαν πως «με αφορμή την κρίση, επιχειρείται σήμερα το ξεπούλημα της πατρίδας και σε Τούρκους, όπως συμβαίνει με τις μαρίνες, μεταξύ των οποίων και αυτή της Ζέας, στον Πειραιά». 
Η εκδήλωση μνήμης έλαβε τέλος με τους παριστάμενους να ψέλνουν όλοι μαζί τον εθνικό ύμνο.   

ΠΗΓΗ: Κοινός Παρανομαστής, Ελεύθερος Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: