Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΙΜΙΑ: Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας τίμησε τους ήρωες

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα εκδήλωση προς τιμήν των τριών ηρώων που έπεσαν στα Ίμια, για την πατρίδα, προδομένοι απ' το Ελληνικό κράτος.
Οι Έλληνες πατριώτες έδωσαν βροντερό παρών στην Καβάλα, στην εκδήλωση τιμής και μνήμης & στην πορεία που διοργάνωσε η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας στη μνήμη των τριών ΗΡΩΩΝ Ελλήνων αξιωματικών, Έκτωρα Γιαλοψού, Χριστόδουλου Καραθανάση και Παναγιώτη Βλαχάκου, που έπεσαν τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι τον Ιανουάριο του 1996, στα Ίμια.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Δράμας, η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Ξάνθης, η Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρούπολης, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Λάρισας, ο Ιερός Λόχος 2012, η Εθνική Αλληλεγγύη, ο Δεσμοί Ελλήνων και η Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες και πολλοί ανένταχτοι πολίτες της Καβάλας και γειτονικών πόλεων.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση στον Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννη, ακολούθησαν ομιλίες, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ανακρούστηκε ο εθνικός ύμνος, έγινε κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων και μετά ακολούθησε πορεία στις κεντρικές οδούς της πόλης, που κατέληξε και πάλι στο μνημείο Ηρώων.
Ακούστηκαν συνθήματα όπως «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «Ελλάς -Ελλάς ή ταν ή επί τας», «Αλήτες προδότες πολιτικοί», «τους ήρωες τιμώ, ποτέ δεν τους ξεχνώ», «τσεκούρι και φωτιά στον Έλληνα ραγιά» και «Τούρκοι Μογγόλοι δολοφόνοι» κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: