Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Κρανίδι: Συμβουλές από τον γνωστό Εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο

Τον γνωστό Eργατολόγο και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Μητρόπουλο θα έχουν την ευκαιρία να συμβουλευτούν αύριο (18:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Κρανιδίου για τα «μείζονος σημασίας» θέματα και προβλήματα που έχουν ανακύψει σχεδόν σε όλους τους εργασιακούς κλάδους, στην χώρα μας. Η κίνηση αυτή αποτελεί μια πρωτοβουλία του  Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας ,όπως μας εξηγεί ακολούθως, η Γραμματέας του κ. Μαρκέλα Μπίμπα: «ο κ. Μητρόπουλος δεν έρχεται ως Βουλευτής, αλλά ως διακεκριμένος Εργατολόγος και φίλος του Σωματείου μας, ώστε να μας ενημερώσει για τις σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει σε όλα τα εργασιακά καθεστώτα, και τις διάφορες περιπτώσεις των απολύσεων. Ήταν παράκληση του κόσμου  της Ερμιονίδας,  να διοργανώσουμε μια «ανοικτή συζήτηση», που να εμπεριέχει μεταξύ των άλλων, και την ενημέρωση, σχετικά με την θεμελίωση του δικαιώματος συνταξιοδότησης των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Ο κ. Μητρόπουλος αποδέχθηκε την πρόσκληση -πρωτοβουλία  μας, και θα έρθει με το επιτελείο του να μας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση».
Θα παραβρεθούν επίσης ο Επιθεωρήτης Εργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας κ.
Βασίλης Λιακόπουλος, και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου κ. Ραφαήλ  Μπαρού. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας,  θα πραγματοποιήσει και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης του πίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: