Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Έκοψαν την Βασιλόπιττά τους οι διαιτητές της Αργολίδας

Την πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μπέγκος. Καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι το επίπεδο της διαιτησίας έχει ανέβει και ότι το 2012 ήταν καλή χρονιά, ευτυχής, γιατί μετά από πολλά χρόνια έχουμε διαιτητή στην Σούπερ Λιγκ, τον Κώστα Ιωαννίδη.
Αναφέρθηκε στην αμέριστη βοήθεια της ΕΠΣΑ, την οποία ευχαρίστησε, όπως και την Επιτροπή Διαιτησίας για τη συνεργασία.
Στην συνέχεια ο Δημήτρης Μπέγκος βράβευσε τον Δημήτρη Ξιάρχο που αποχώρησε το 2012 από την ενεργό διαιτησία, στην οποία ξεκίνησε το 1987.
Το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑ Σταύρος Κρεμαστιώτης, αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να φέρουν νέα παιδιά, υπάρχει ανανέωση σε μεγάλο βαθμό, ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη νέα σχολή για το 2013 με ικανοποιητική συμμετοχή και το κυριότερο είναι ότι είναι όλα νέα παιδιά, «γιατί θέλουμε νεα παιδιά που να μπορέσουν να προωθηθούν στις κατηγορίες, να έχουν εξέλιξη.»
Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων στους διαιτητές που αποφοίτησαν από τις δυο προηγούμενες σχολές και οι οποίοι ήταν: Φωτόπουλος, Πρασσάς, Παρασκευόπουλος, Σκιαδάς, Αργυρόπουλος, Κατσούδας, Ελεφάντης, Ελένη Καψούρου, Μπουγιώτης, Τσατσούλης.
Η εκδήλωση τελείωσε με την κοπή της Βασιλόπίττας από τον πρόεδρο του Συνδέσμου.

 Πηγή: www.epsarg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: