Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Mπλόκο στην παράνομη χωματερή από τους Κατοίκους…

*Ο Δημ. Καμιζής κατηγορεί Χειβιδόπουλο και Τατούλη ως ανακόλουθους

Μπλόκο επί 24ώρου βάσης, έχουν στήσει οι κάτοικοι των Διδύμων στο δρόμο που οδηγεί στον παράνομο ΧΑΔΑ, που βρίσκεται στην θέση «Σταυρός». Η πάγια πεποίθηση τους είναι πως ο σκουπιδότοπος θα πρέπει να παραμείνει σφραγισμένος έως ότου οι αρμόδιοι φορείς  της περιφέρειας, σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ερμιονίδας, προχωρήσουν στην εξεύρεση ουσιαστικής λύσης, για την απομάκρυνση του συνολικού όγκου των απορριμμάτων από την παράνομη χωματερή των Διδύμων.
Η κατάληψη της εισόδου που οδηγεί στον σκουπιδότοπο συμπληρώνει σήμερα την πρώτη εβδομάδα, με τους κατοίκους να δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί για «όσο  χρονικό διάστημα χρειαστεί», σαν ύστατη  προσπάθεια, να αναδείξουν το μέγεθος του προβλήματος.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Καμιζής σε σχετική του επιστολή με αποδέκτη τον  Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, παραδέχεται,  μεταξύ άλλων, πως όλες οι συναντήσεις, τόσο με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσο Χειβιδόπουλο όσο και με τον κ. Τατούλη για την ύπαρξη λύσης, απέβησαν άκαρπες. Αποκαλύπτει πως
οι διαβεβαιώσεις που είχαν δοθεί είναι σε αναντιστοιχία με την πραγματικότητα, όπως είχε γράψει και η «Ενημέρωση Πελοποννήσου» την περασμένη εβδομάδα. 
Ο κ. Δημήτρης Καμιζής στην συγκεκριμένη του επιστολή τονίζει τα σοβαρά ζητήματα δημοσίας υγείας που μπορεί να προκύψουν από την υπερβολική συσσώρευση των απορριμμάτων στις γειτονιές της Ερμιονίδας και  ουσιαστικά ζητά από τους κ. Τατούλη και Χειβιδόπουλο «να του υποδείξουν νέο χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων», αποδεχόμενος την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: