Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Υποστηρικτής του Δ. Καμιζή, προτείνει παραίτηση του Δημάρχου Ερμιονίδας

Δημήτρης Καμιζής
Με ενυπόγραφο σημερινό του κείμενο, ο γνωστός bloger της Ερμιονίδας, Σταμάτης Δαμαλίτης, εκ των σημαντικότερων υποστηρικτών του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμιζή, διατυπώνει σήμερα μία προωθημένη πολιτική πρόταση προς τον Δήμαρχο Ερμιονίδας.
«Παραιτήσου» του λέει και επιμένει ότι «ίσως και να άργησε».
Το σκεπτικό του Σταμάτη Δαμαλίτη είναι ότι, αν παραιτηθεί ο Δημήτρης Καμιζής και αποχωρήσει η παράταξή του από την διαχείριση της διοίκησης του Δήμου, θα αποδειχθεί η γύμνια των αντιπάλων του.
Το κείμενο του Σταμάτη Δαμαλίτη, έτυχε μεγάλης αναγνωσιμότητας και σχολιασμού.
Η μία άποψη λέει πως, προτείνει στον Δημήτρη Καμιζή «αναίμακτη έξοδο», λόγω των αδιεξόδων που έχουν δημιουργηθεί από την διαχείριση των σκουπιδιών και η δεύτερη που συζητείται επιμένει ότι πρόκειται για δημοσίευμα που έχει την έγκριση του Δημάρχου Ερμιονίδας, με άγνωστους προς το παρόν σκοπούς.
Η πρόταση Δαμαλίτη για παραίτηση Καμιζή


Σταμάτης Δαμαλίτης
Κύριε δήμαρχε θεωρούμε πως σας δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, να υλοποιήσετε την αίτηση παραίτησή σας που ήδη έχετε υποβάλλει από το καλοκαίρι, για το αναμενόμενο αδιέξοδο με τη διαχείριση των απορριμμάτων μας και δεν την αποδέχεται ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης υπερπεριφερειαρχης αποκεντρωμένης διοίκησης.
Σας προτείνουμε κύριε δήμαρχε αυτή τη σπάνια οδό λύτρωσης... όχι μόνο τη δική σας αλλά και όλων των υγειών και δημοκρατικών δυνάμεων του δήμου μας, για να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας την πολιτική ευθύνη που έχουμε σαν πολίτες και σαν λαός, πλην των γνωστών και άγνωστων λαμόγιων που κρύβονται πίσω από την ψευδωνυμία τους και πολλές φορές και στο ζόφο της ανωνυμίας τους!
Κύριε δήμαρχε με την παραίτησή σας αυτή, θα δημιουργήσετε όλες τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις εκείνες, για όλα αυτά τα μιάσματα της κοινωνίας μας, τους θλιβερούς υποκριτές και τους δήθεν παραγοντίσκους, να πέσουν στο «λάκκο των λεόντων»... Με απλά λόγια του λαού, να «ξεβρακωθούν»... και να βγάλουν τις μάσκες τους, κάτι που η μαυροψυχία τους δεν τους το επιτρέπει, να το δουν και να το αντιληφθούν...!!!
Το δημοσιογραφικό μας αισθητήριο δεν λαθεύει Δήμαρχε Ερμιονίδας Δ. Καμιζή. Σας παρακαλώ τολμήστε το. Η ιστορία γράφεται με πολλούς τρόπους...

Πειραιάς 6/3/2013
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: