Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Πως μπορείτε να τους εμπιστεύεστε ακόμη;

Άρθρο του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Βούλιαξαν την Ελλάδα και φτώχυναν τον Ελληνικό Λαό, πουλώντας Αριστεριλίκι, Προοδευτισμό, Δημοκρατιλίκι και Ευδαιμονισμό. Οι ίδιοι βέβαια είχαν φροντίσει, προηγουμένως, να κατοχυρωθούν με καλοπληρωμένες θέσεις στο Δημόσιο, σε ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) και σε ύποπτα Ιδρύματα του εξωτερικού.
Ρούφηξαν την ικμάδα της οικονομίας και τα στρατηγικά αποθέματα των νοικοκυριών, με την απάτη του Χρηματιστηρίου, για να εφαρμόσουν τα σχέδια του Σόρος, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν και ανοικοδομηθούν οι χώρες του καταρρεύσαντος υπαρκτού σοσιαλισμού.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μας υποβάθμισαν και μας περιθωριοποίησαν, σαν χώρα και σαν κοινωνία, για να ξεπουλήσουν ευκολότερα Εθνικά Συμφέροντα, Εθνικά Δίκαια,  Ενεργειακά αποθέματα, Ορυκτό πλούτο και Διοικητικές υποδομές.
- Είναι αυτοί που υπογράφουν τους νόμους και τα διατάγματα.
- Είναι αυτοί που στηρίζουν τους προηγούμενους, με την ψήφο τους.
- Είναι αυτοί που εκτελούν, σαν πρόβατα, τις εντολές τους.
- Είναι αυτοί που πρόδωσαν την αποστολή τους και από ενημερωτές της κοινωνίας και κριτές των διαχειριστών της εξουσίας, έγιναν ποδηγέτες του Λαού.
- Είναι αυτοί που, «το κόμμα των πολιτικών κομμάτων», επέλεξε και ανέδειξε ως πνευματικούς ταγούς των Ελλήνων.
Έτσι, φτάσαμε στο σήμερα!
- Ένα σήμερα που, κάθε μέρα, σημαδεύεται από αυτοκτονίες νέων και οικογενειαρχών.
- Ένα σήμερα όπου, αυξήθηκαν τα δολοφονικά κτυπήματα από λαθρομετανάστες κατά των Ελλήνων περίπου 40% σε σχέση με το 2010.
- Ένα σήμερα όπου, τα νέα ζευγάρια καταφεύγουν στην έκτρωση, κατά 30% περισσότερο, σε σχέση με το 2010.
- Ένα σήμερα όπου, στους φτωχούς δεν προσφέρουμε πια ρούχα αλλά φαγητό.
- Ένα σήμερα όπου, στα παιδιά μας και στους νέους μας δεν παρέχεται μόρφωση και εργασία αλλά ναρκωτικά και φόβος για το αύριο.
Ας θυμηθούμε ότι κάθε νόμος έχει προωθηθεί από κάποιους συμβούλους, έχει εισαχθεί από κάποιους υπουργούς και έχει ψηφισθεί από κάποιους βουλευτές. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!
Το εγκληματικό πολιτικό αποτύπωμα των υπευθύνων είναι καταγεγραμμένο στα Φύλλα Εφημερίδας Κυβερνήσεως και στα πρακτικά της Βουλής.
- Έτσι, όλοι οι πολίτες, -αν ενδιαφέρονται- μπορούν να πληροφορηθούν για το ποιοι υπέγραψαν τις συμβάσεις των υποβρυχίων, για το ποιοί υπέγραψαν για παροχή 18 μισθών στους υπαλλήλους της Βουλής ή της Δημόσιας Εταιρείας Πετρελαίου ή για το ποιοι μας υποχρέωσαν να πηγαίνουμε στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων, κρατώντας τις γάζες και το ιώδιο στα χέρια.
- Έτσι, όλοι οι πολίτες, -αν ενδιαφέρονται- μπορούν να μάθουν με ποιους τα συνέφαγε ο Πάγκαλος και οι όμοιοι με αυτόν.
- Έτσι, όλοι οι πολίτες, -αν ενδιαφέρονται- μπορούν να μάθουν ποιοι υπέγραψαν για το Αιγαίο και ποιοι προώθησαν τα μέτρα εκτουρκισμού της Θράκης.

Τα γράφω αυτά χωρίς, ίσως, να σας προσφέρω κάτι καινούργιο. Θέλω, όμως, να τονίσω την ανάγκη να καταλάβουμε πως, τελείωσε η εποχή της ξεγνοιασιάς. Πως, ήρθε η ώρα της δικής μας ευθύνης. Πως είναι καλό που αγανακτούμε, αλλά θα ήταν καλύτερο αν είχαμε «το κουράγιο», να κάνουμε και κάτι παραπάνω.

Υ.Γ. Τον πολιτικό δυναμισμό που πρέπει να επιδειχθεί και την πολιτική επιλογή που θα κάνει ο καθένας, δεν θα τον υποδείξω εγώ. Θα τονίσω, όμως και πάλι, πως ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

(Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη 14.6.2011. Έκτοτε δόθηκε στους Έλληνες, δύο φορές, η ευκαιρία να ανατρέψουν τα σχέδια και τους ανθρώπους της παγκοσμιοποίησης. Αυτοί, όμως που πήγαν και ψήφισαν (αλλά και αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν), μας επέβαλαν –ελέω συστήματος-, «μία από τα ίδια και μάλιστα…με το επίχρισμα της πολυκομματικής συναίνεσης». Έτσι, δυστυχώς το περιεχόμενό του άρθου εξακολουθεί να ισχύει στο ακέραιο).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημερα...............

Ανώνυμος είπε...

πολυδωρε γειά. Σε διαβαζω,παραμένεις αστείρευτη
πηγη σκέψης....

Τάκης-Λαρισα