Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ερμιονίδα: 7+1 σχόλια (25-5-2013)

Να δούμε τις ομάδες των μηχανισμών ελέγχου της Περιφέρειας  να κτυπάνε τις πόρτες στις βίλλες των μεγαλόσχημων της Ερμιονίδας,  προκειμένου να διαπιστώσουν την ύπαρξη προφανώς μη αδειοδοτημένων,  μονάδων αφαλάτωσης …(και τι στον κόσμο).

Το μεγάλο «κανόνι»,  έπεσε στο Πόρτο  Ύδρα… Ακόμη τα «κλαίνε» τα λεφτουδάκια τους,  οι «έρημοι» οι ξενοδοχοϋπάλληλοι… αφού κάποιοι έχουν δώσει,  τα …Ρέστα τους!

Δεν «πολυπιστεύουν» τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμιζή,   περί απόσυρσης  του, από τον δημοτικό πολιτικό στίβο, οι «παλαιότεροι»… Αντιθέτως μάλιστα, ισχυρίζονται ότι ο νυν Δήμαρχος Ερμιονίδας,  θα παραμείνει στο  «παιχνίδι» με τον Α΄ ή τον Β’ τρόπο,  μέχρι τέλους….

«Φέρτε μας τον Ολυμπιακό» φώναζαν εκστασιασμένοι οι παίκτες της Ένωσης Ερμιονίδας έπειτα από τον «φιλικό» θρίαμβο,  επί της «δεύτερης» ομάδας του Παναθηναϊκού,  με σκορ 3-2 το περασμένο Σάββατο, στο Κρανίδι… Δεν είναι απίθανο λοιπόν ο Καλλιάνος,  να πουλήσει  του χρόνου βίλα και στον Μαρινάκη!

Άφωνοι έμειναν παίκτες και παράγοντες του «Τριφυλλιού», από τον «αψεγάδιαστο» αγωνιστικό χώρο,  του Δημοτικού Σταδίου στο Κρανίδι… Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες,   οι ιθύνοντες της ομάδας του Παναθηναϊκού,  ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ,  που… αναμένεται να εγκαταστήσουν αυτό το «μοντέλο χλοοτάπητα» και στο γήπεδο της Λεωφόρου…

Στη βουλή θα διαβιβαστούν, τα αποτελέσματα των ελέγχων,  για τις 161 «οφσόρ» της πρώην ΔΟΥ Κρανιδίου… και γελάνε οι  δικηγόροι, με επιστημονική … διατριβή στις υπεράκτιες… (με το δίκιο τους)

Ψηφιακό Μουσείο -Καφετέρια,  σημειώσατε δύο… εκτός και αν το μαγαζί, στο Κτίριο «Μίληση»,  το ονομάσουν… «Μουσείο»! (έτσι για να  το θυμόμαστε).

 

+1

«Προσοχή  να μην πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις η φωτιά και περάσει στα στοιβαγμένα δέματα»… αυτό είναι το μόνο,  που απασχολεί «μερικούς-μερικούς»… (βλέπετε, εκεί βρίσκεται η κονόμα). Πάντως το  βίντεο που έχουν αναρτήσει οι «Ιχνηλάτες» Ερμιονίδας, επιβεβαίωσε  τις προειδοποιήσεις της Π.Υ.  Κρανιδίου… Αξίζει να το δείτε …Και αν κάποιος δεν γνωρίζει την τοποθεσία, (ΧΑΔΑ γκρίκ-Ριβιέρας),  θα νομίζει πως παρακολουθεί ντοκιμαντέρ,  σε …Τριτοκοσμική χώρα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: