Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Δημοσκόπηση της Marc: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 17,6% στην Κορινθία

#Σταθερή αξία για την Κόρινθο, ο Αλέξανδρος Πνευματικός
# Μεγάλη πτώση ποσοστών Τατούλη, σε σχέση με την Αρκαδία
# Ο Πάνος Μπεγλίτης στον πάτο των προτιμήσεων

Ο Αλέκος Πνευματικός αποτελεί σταθερή αξία για την Κόρινθο, όπως δείχνουν τα στοιχεία της μεγάλης δημοσκόπησης που διενήργησε η γνωστή εταιρεία Marc, για λογαριασμό του ΣΗΜΕΡΑ.
Η έρευνα που διενεργήθηκε από 20 έως 22 Ιουνίου, φέρει τον σημερινό Δήμαρχο πρώτο (και με διαφορά) σε Αναγνωρισιμότητα –Δημοτικότητα, από τον τέως αντίπαλό του Κώστα Γιώτη αλλά και από γνωστές και υψηλής εκτίμησης προσωπικότητες της Κορίνθου.
Και, αν η Αναγνωρισιμότητα –Δημοτικότητα του Αλέκου Πνευματικού ήταν, για πολλούς αναμενόμενη, οι προτιμήσεις των εκλογέων για τα πολιτικά κόμματα και τα πολιτικά πρόσωπα, αποτελούν ανατροπή.
Το ΠΑΣΟΚ και οι άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου καταρρέουν ενώ η «Χρυσή Αυγή» χτυπά ταβάνι με 17,6% στην πρόθεση ψήφου και τον Πάνο Μπεγλίτη να βρίσκεται στον πάτο των προτιμήσεων αγωνιζόμενος ανεπιτυχώς να πλησιάσει τον βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Στάθη Μπούκουρα, που μετράται για πρώτη φορά με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα ως προς την προοπτική του.
Στην εφημρίδα ΣΗΜΕΡΑ, η ολοκληρωμένη δημοσίευση των μετρήσεων για πρόθεση κομματικής ψήφου, αναγνωρισιμότητας –δημοτικότητας των πολιτικών και πρόθεσης ψήφου με αναγωγή των αναποφάσιστων όπου, στην Κορινθία, καταγράφεται μια πολύ μεγάλη πτώση των ποσοστών του Πέτρου Τατούλη, σε σχέση με την Αρκαδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: