Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Πέθανε ο πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του

Την τελευταία του πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου άφησε τα ξημερώματα ο 41χρονος πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο κέντρο του Άργους, και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση.
Η πρωτοφανής υπόθεση εκτυλίχθηκε στις 12 Αυγούστου, όταν ο 47χρονος επιχειρηματίας πυροβόλησε στο πρόσωπο τη 17χρονη κόρη του στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε σημείωμα στο σπίτι του 47χρονου το οποίο, απευθυνόταν στην εν διαστάσει σύζυγό του με υβριστικές εκφράσεις, της επέρριπτε ευθύνες για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και για το γεγονός ότι εκείνη διατηρούσε δεσμό με κοινό τους φίλο και ανέφερε ότι πήρε την απόφαση να σκοτώσει την κόρη τους για να την εκδικηθεί.
Το περιεχόμενο του σημειώματος όπως είχε αποκαλύψει «Το Βήμα», ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα»
«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα».
Η 17χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: