Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Η Ντίνα Νικολάκου δεν δίνει στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής τα πρακτικά των συνεδριάσεων

Παναγιώτης Βαλασόπουλος
Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Ντίνα Νικολάκου, παρανομεί και δεν δίνει αντίγραφα πρακτικών των συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στα μέλη της Επιτροπής παρά τα αιτήματα που συνεχώς της υποβάλλονται.
Δεν είναι πρώτη φορά που η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και έμπιστη του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, γίνεται αντικείμενο δυσμενών αναφορών για θέματα διαφάνειας. Όμως, η περίπτωση που καταγγέλλει ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο κοροϊδίας, καθώς η προβαλλόμενη δικαιολογία είναι η έλλειψη χαρτιού για φωτοαντίγραφα ή η έλλειψη CD για αποθήκευση του ηλεκτρονικού αρχείου.
Να σημειωθεί ότι, ο Παν. Βαλασόπουλος (εκλεγμένος με την παράταξη Δράκου -Ν.Δ.) ζητά, για πολλοστή φορά, να του παραδοθούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων από 9-5-2011, οπότε και διεκόπη, παρανόμως, η παράδοση αυτών στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.
Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι ο κ. Βαλασόπουλος, έφτασε στο σημείο να τους προσφέρει ακόμη και το στικάκι αποθήκευσης των τηρουμένων πρακτικών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Δείτε την επιστολή Βαλασόπουλου προς την Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, Ντίνα Νικολάκου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και αν τα πάρει δηλαδή, τι θα κάνει; Ξύπνησε τώρα για τα πρακτικά πριν από 2 χρόνια;