Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η «ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή» διαψεύδει τη δημιουργία εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή των Δερβενακίων. Φήμες για επιλογή της περιοχής Στέρνα Αργολίδας

Στάθης Μπούκουρας
Αξιοποιώντας την επίσκεψη του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κ. Ευστάθιου Μπούκουρα στα γραφεία της εταιρείας "ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή", σήμερα το πρωί, ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Αγραφιώτης, διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι "ουδέποτε η εταιρεία εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη δημιουργία εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή των Δερβενακίων".
Αναμένεται, εντός της ημέρας να υπάρξει και επίσημο δελτίο Τύπου από την εταιρεία.
Ο κ. Μπούκουρας, αναφερόμενος στις εξελίξεις δήλωσε ότι "ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή παρακολουθεί από κοντά και ενημερώνεται συνεχώς για το θέμα της χωροθέτησης αλλά και γενικότερα το θέμα των σκουπιδιών".

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΝΑ;
Σήμερα το απόγευμα, φούντωσαν οι φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι το εργοστάσιο επεξεργασίας θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Στέρνας (Αργολίδα).
Όπως τονίζεται, η περιοχή αυτή παρουσιάζει τρία μεγάλα πλεονεκτήματα:
- Προσφέρεται για εύκολη πρόσβαση από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου και ως εκ τούτου θα έχει χαμηλότερο κόστος μεταφοράς.
- Ο χώρος δεν έχει οπτική επαφή με κατοικημένες περιοχές ή γειτνίαση με αρχαιολογικά μνημεία.
- Οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν θα αντιδράσουν και ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος θα υποστηρίξει την επιλογή ή στην χειρότερη περίπτωση δεν θα προβάλει ισχυρές αντιστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: