Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "Δεν θα παραστούμε στην Έκθεση "Κορινθία 2013"

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ευστάθιος Μπούκουρας
Σε κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν ο Βουλευτής Κορινθίας Ευστάθιος Μπούκουρας και η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορίνθου, αναφέρεται η απόφαση του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή" να μην παρευρεθούν στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης "Κορινθία 2013".

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
" Ύστερα από τις δηλώσεις που αφορούν τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει σε μια προκλητική δήλωση σε τοπικό επίπεδο. Ζητάνε οι κύριοι του συνασπισμού των κομμάτων της -  έσω και έξω – κοινοβουλευτικής αριστεράς, να αποκλεισθούν οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή από την έκθεση «Κορινθία 2013». Γίνεται απολύτως κατανοητό πλέον ότι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν βάση σχεδίου αποδεικνύοντας τον απόλυτα συστημικό τους χαρακτήρα.
Η Νομαρχιακή επιτροπή Κορινθίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ο βουλευτής Κορινθίας κ. Ευστάθιος Μπούκουρας, ακολουθώντας την γραμμή του κόμματος, δεν θα παρευρεθούν στην έκθεση «Κορινθία 2013», όχι γιατί υποκύπτουν στις δήθεν απειλές κράτους και παρακράτους  οι οποίοι επιθυμούν μια εμφύλια διαμάχη που θα εξυπηρετήσει τα σχέδιά τους, αλλά ακριβώς επειδή θέλουν να συμβάλλουν στην ομαλότητα και την ενότητα του κοινωνικού ιστού της χώρας".
-Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας                                                               
-Ευστάθιος Μπούκουρας
Βουλευτής Κορινθίας   
Λαϊκού Συνδέσμου
"Χρυσή Αυγή"                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: