Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Ξεκίνησε και η Οργάνωση της Ξάνθης

Μάνος Κώνστας: Γ.Γ. Εθνικού Μετώπου
Μπορεί να στερείται τις ενισχύσεις των κρατικών κονδυλίων που απολαμβάνουν τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά οι Εθνικιστές του Εθνικού Μετώπου, καταφέρνουν και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης με προσωπικές θυσίες και στερήσεις  να πραγματοποιούν, σταθερά, ανοδικά βήματα χωρίς.. «κορδέλες» και τυμπανοκρουσίες.
Μετά την επιτυχή παρουσία του Εθνικού Μετώπου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τις εκεί εκδηλώσεις, ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου, Εμμανουήλ Κώνστας συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του Κινήματος πραγματοποιήσε μικρή περιοδεία στην περιοχή της Θράκης, ξεκινώντας από την Αλεξανδρούπολη.
Η επίσκεψη είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα για καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής αλλά και τη συσπείρωση των δυνάμεων του Κινήματος που τον τελευταίο καιρό ενισχύουν τις τάξεις του νέα και παλαιά στελέχη του εθνικιστικού χώρου. Αξίζει να σημειώσουμε πως την Παρασκευή στις 13 Σεπτεμβρίου το Εθνικό Μέτωπο εγκαινίασε τα νέα του γραφεία στην Ξάνθη κάτι που αναμένεται -στο προσεχές διάστημα- να γίνει και στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: