Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Πατέρας έκλεψε μαρκαδόρους για να πάει σχολείο το παιδί του. Αφέθηκε ελεύθερος από τον Εισαγγελέα

Είναι οικογενειάρχης.  Μέχρι πριν από δύο χρόνια είχε τη δική του επιχείρηση που αναγκάστηκε να την κλείσει και από τότε ζει με σοβαρά οικονομικά προβλήματα ψάχνοντας για δουλειά, που όμως δεν βρίσκει.
Συνελήφθη πριν λίγες ημέρες από αστυνομικούς, που ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους ενός πολυκαταστήματος, για κλοπή ενός κουτιού με μαρκαδόρους αξίας μόλις 18 ευρώ.
Ξέσπασε σε λυγμούς όταν είδε μπροστά του, τους αστυνομικούς που τα έχασαν όταν τον είδαν να ξεσπάει σε λυγμούς και να τους λέει ότι αναγκάστηκε να γίνει κλέφτης επειδή το παιδί του χρειαζόταν τους μαρκαδόρους για το σχολείο του!
Ο υπεύθυνος του πολυκαταστήματος επέμεινε και ο 46χρονος "Γιάννης Αγιάννης" οδηγήθηκε με χειροπέδες στον εισαγγελέα.
Το δράμα του 46χρονου οικογενειάρχη συγκίνησε τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερος δείχνοντας ότι η δικαιοσύνη μπορεί να έχει ανθρώπινο πρόσωπο.
Όπως είπε ο ίδιος, συντετριμμένος, "η κλοπή δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του, ως τη στιγμή που ο γιος του ζήτησε τους μαρκαδόρους που έπρεπε να χρησιμοποιήσει στα μαθήματά του... και αυτός δεν είχε χρήματα για να τους αγοράσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια: