Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αποφασίζουν για το μέλλον της παράταξης και τον διάδοχο του Δημ. Καμιζή

Η αμετάκλητη πρόθεση του Δημήτρη Καμιζή να μην διεκδικήσει εκ νέου την δημοτική αρχή και η δημόσια παραίνεσή του «να πάρουν πρωτοβουλίες οι νεώτεροι», άνοιξε την κούρσα της διαδοχής. Προς τον σκοπό αυτό, η παράταξη συνεδριάζει στην αίθουσα του Δημαρχείου την Κυριακή (ή σε περίπτωση απροόπτου κωλύματος την Δευτέρα).
Έγκυρες πληροφορίες, στελεχών της παράταξης, φέρουν τους δύο αντιδημάρχους, Σταύρο Κούστα και Γιάννη Τσαμαδό, να μην συμμετέχουν στην κούρσα αυτή, για τους δικούς του λόγους ο καθένας.  
Παρόντες στις δρομολογούμενες εξελίξεις δηλώνουν ότι θα είναι οι κ. κ. Τάσος Λάμπρου κ. Νίκος Παππάς και ο κ. Μανώλης Φλωρής.

Ο Τάσος Λάμπρου, (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), φέρεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες καθώς εμφανίζεται να λειτουργεί πιο συσπειρωτικά από όλους τους άλλους.
Ο Νίκος Παππάς, (πρόεδρος του  Ν. Π. Πολιτισμού  του Δήμου Ερμιονίδας) όπως ακούγεται υπολογίζει και στην στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Μανώλης Φλωρής (πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου) έχει πολλούς φίλους μέσα στην παράταξη και  πιέζεται από αυτούς «να βγει μπροστά».
Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όλοι λογαριάζουνε χωρίς τον ξενοδόχο

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ,ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

για να δουμε ποιοι θα απομείνουν στην πιατσα μέχρι το Φλεβάρη