Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πιο κοντά από ποτέ, η κατασκευή του γκολφ στην Κοιλάδα

Στην δημιουργία μιας κολοσσιαίας τουριστικής  επένδυσης,  στο άλλοτε επίνειο του Κρανιδίου, την γραφική Κοιλάδα, βρίσκεται πολύ κοντά η εταιρεία mind compass. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που δόθηκαν στον Τύπο, αναμένεται άμεσα, η έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων, ( ΔΕΣΕ),  καθώς το εγχείρημα, είναι ήδη σε καθεστώς «fast track»,  έπειτα από τη  θετική εισήγηση,  του οργανισμού «Επενδύστε στην Ελλάδα» (Ιnvest in Greece) ώστε να ανοίξει σύντομα ο δρόμος,  μεταξύ άλλων,  για την κατασκευή του πολυπόθητου γηπέδου γκολφ,  διεθνών προδιαγραφών (18 οπών). 
Η εκτέλεση και η ολοκλήρωση ενός τέτοιου έργου, θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές, στον τουριστικό χάρτη της Ερμιονίδας, η οποία μέχρι σήμερα, δεν έχει βρει  τους τρόπους, να αξιοποιήσει και να εκμεταλλευτεί  ουσιαστικά, το μοναδικό της γεωγραφικό ανάγλυφο,  σε συνδυασμό με τις ιδανικές κλιματολογικές της συνθήκες.
Στον επιχειρηματικό σχεδιασμό, συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχείου και εξοχικών κατοικιών, πέριξ του γηπέδου…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπαλάκια και καροτσάκια στους πλουσίους θα παρακαλάμε να κουβαλάμε εκεί παέι η δουλειά φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Κλασικη επαρχιώτικη νοοτροπία, το παιδί μου θα δουλέψει στην οικοδομή ου μη παθει τίποτα το παιδί μου ελαιοχρωματιστής? Σερβιτόρος να γίνει δούλος? Καθίστε άνεργοι πηγένετε στο εξωτερικό να πλύνετε πιάτα γιατί τα πιάτα στη ταβέρνα της γειτονίας δεν πάτε να τα πλύνετε, καθαρίστριες δεν πάτε, τώρα θα κουβαλάμε τα μπαλάκια του γκόλφ έλεος πια θα συνενοηθούμε ποτέ σε αυτή την χώρα, θέλετε εργασία ή δεν θέλετε? Όλο σας πειράζει κάτι και πέρνετε στο λαιμό και τους άλλους, μην πάτε ποτέ για δουλειά στο γκολφ.